HCL.HR

Overcooked! All You Can Eat dolazi na sve platforme donoseći prošireni crossplay

Iva Osrečak 16.02.2021.   •   4 komentara


Veliki paket s prve dvije Overcooked igre pregazit će granice PlayStationa 5 i Xboxa Series X/S u trećem mjesecu 2021.

Developer Ghost Town Games objavio je da će Overcooked! All You Can Eat, koji objedinjuje Overcooked! i Overcooked 2 kao i sav dodatni sadržaj, izaći za Steam, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch 23. 3. 2021. Prethodno je All you Can Eat izdanje bilo dostupno jedino za PS5 i XSX/S.

Također je najavljeno da će igra dobiti podršku za crossplay multiplayer na svim platformama u ažuriranju koje dolazi „uskoro“ nakon izlaska. Crossplay je već bio podržan na PlayStationu 5 i Xboxu Series X/S pa je lijepo vidjeti da će se proširiti i na ostale platforme.

Overcooked! All You Can Eat služi i kao remaster prethodnih igara, bit će dostupan u 4K rezoluciji i brzini od 60 fpsa, a između ostaloga igrači će biti zadovoljni činjenicom da će se vrijeme učitavanja igre skratiti.

Igra će dobiti mnoštvo novog sadržaja uključujući nove kuhinje i kuhare, nove trofeje i postignuća, kao i mnoge opcije načina igranja uz određenu pomoć. Takozvani assist mode dodaje mogućnost povećanja vremena levela, povećanja rezultata jela, produženja vremena recepata te mogućnost isključivanja isteka narudžbe.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Darac83

    16.02.2021 - 16:34

    Ako vaša veza preživi zajedničko igranje ove igre, onda znate da ste si suđeni… 😂

    • _Someone_

      @Darac83, 17.02.2021 - 01:44

      Nikad nisam mislio da cu se u tolikoj panici derati na zenu da mi doda salatu 😂 Ne preporucam igranje u paru ako niste spremni na mozebitni prekid ili rastavu

    • Darac83

      @_Someone_, 17.02.2021 - 01:59

      “Di je salata?! – Ti režeš salatu! Otkad ja režem salatu je**mti sve?! – Uzmi paradajz! – Tvoj je paradajz!!! – Jesi odnijela ovo van? – A ja trebam odnijet? – Ne bokte ja ću preko pulta skakat! – Ne deri se na mene! Gasi igru…” 😂

  • Smike

    16.02.2021 - 16:57

    Luda igra skorz

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?