HCL.HR

Ovog mjeseca dolazi magloviti RPG Black Legend

Josip Klanfar 02.03.2021.


Nova RPG igra Black Legend odvodi nas u 17. stoljeće, inspirirano tradicijom i pričama iz Belgije i Nizozemske. Istraživat ćemo svijet, strateški ratovati i izučiti alkemičarski zanat.

Za ovaj mjesec nam je belgijski razvojni studio Warcave Games pripremio taktički RPG na poteze pod nazivom Black Legend. Inspiraciju za mjesto radnje našli su u tradiciji i pričama iz Belgije i Nizozemske u 17. stoljeću, gdje je igra i vremenski smještena.

Preuzet ćemo tako kontrolu nad skupinom plaćenika čiji je zadatak osloboditi grad imena Grant od smrtonosne magle koja se širi njime, a uzrokovana je od strane majstora alkemičara Mephista i njegovog kulta. Osim kultista, borit ćemo se i s čudovištima, a moći ćemo otključati 15 različitih klasa s kojima ćemo usavršavati različite vještine i u konačnici napraviti svoj dream team plaćenika. Sve to moći ćemo iskusiti 25. 3. ove godine, kada bi igra trebala izaći.

Black Legend dolazi na PC (Steam), Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 i 5 te za Nintendo Switch. Ukoliko vas privlači tema 17.stoljeća i prokleti grad Grant, detaljno priču možete proučiti na ovoj poveznici, a ako vas ipak zanima koliko je zapravo magla gusta, pogledajte trailer pa prosudite.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • razer1234559

    03.03.2021 - 18:25

    Isuse kakvi su ovo komentari. Ja ću samo napisati da mi se igra sviđa jer obožavam taktičke igre sa turn based borbama i da ju sigurno neću propustiti i to je to. Odoh ja iz ovog članka.

  • Zoran Žalac

    03.03.2021 - 18:50

    Pobrisani komentari jer se previše otišlo u offtopic. Naslov je bio nenamjerno napisan u izvornom obliku, promijenjen je da ne bi bilo nikakvih aluzija na nešto na što nam nije bio cilj aludirati. Kako će si netko nešto interpretirati nije za raspravu ovdje, u članku o igri koja nema veze s temom o kojoj se počelo raspravljati.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?