HCL.HR

Ovogodišnji Dota 2 The International turnir vrlo vjerojatno odgođen za iduću godinu zbog znate već čega

Stjepan Fikter 01.05.2020.   •   4 komentara   •   Esport


TI 10 koji se trebao održati u Švedskoj, zbog trenutačne situacije mogao bi biti odgođen za 2021. godinu jer je teško predvidjeti kakvo će stanje u svijetu biti i poslije osmog mjeseca.

Nakon dugo nagađanja što će biti s ovogodišnjim The International turnirom, Valve se je sada službeno oglasio. Zbog COVID-19 krize u svijetu, TI 10 prebačen je za iduću godinu iako lokacija održavanja nije potvrđena. Turnir se tako je trebao održati od 18. do 23. 8. u Stockholmu, Švedskoj pa postoji mogućnost kako će to i dalje biti mjesto okupljanja najboljih timova iduće godine.

Zbog pandemije koja utječe na broj okupljanja ljudi i letove iz cijelog svijeta, Valve ne očekuje kako će imati dovoljno samopouzdanja za objavu čvrstih datuma u bliskoj budućnosti. Zbog virusa su odgođeni i turniri s DPC bodovima pomoću kojih se timovi kvalificiraju na TI, a sada se radi na restrukturiranju DPC sezone čiji je početak planiran za ovu jesen.

Ljubitelji virtualnih kapa ipak će moći potrošiti koju kunu/euro/dolar je Battle Pass i dalje u planu te će se opet 25% od svih kupovina poslati u nagradni fond turnira. Ovogodišnji Battle Pass bit će povezan s TI 10 turnirom, no umjesto izlaska iduće godine nekoliko mjeseci prije samog turnira, Valve planira u idućih nekoliko tjedana imati sve spremno. Ipak, treba uzeti u obzir i ValveTime što znači kako se to može i odužiti.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Juventino

    01.05.2020 - 12:54

    Zato što je LOL popularniji i bolji znamo

    • Stjepan Fikter

      @Juventino, 01.05.2020 - 13:55

      Ta odluka nema nikakve veze s Leauge of Legendsom, a da je LoL popularniji to valjda svi znaju. Bolji? Ostaje subjektivno.

    • Flacko

      @Juventino, 04.05.2020 - 02:22

      Hoces da mi kazes po cemu je LOL bolji od dote?
      Igram LOL od pocetka i ne moze da se porede igrice po skillu.
      Da si igrao dotu znao bi o cemu pricam.

  • Flacko

    04.05.2020 - 02:23

    Samo se nadam da nece odloziti battle pass

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?