HCL.HR

Pagan Online se opasno nabrusio postati novi Diablo

Hrvoje Smoljić 18.12.2018.   •   7 komentara


Srpski studio, Mad Head Games nabrijanim trailerom pokazuje zašto je baš njihov akcijski RPG, Pagan Online, obavezno štivo za sve ljubitelje igara kao što su Diablo, Torchlight i Path of Exile.

Prije mjesec dana sprski studio Mad Head Games najavio je akcijski RPG/MOBA hibrid imena Pagan Online. Dok nas je animirani najavni video upoznao s mitologijom, novi, akcijom nabijen nam konačno daje uvid u sam gameplay.

Ako ste propustili najavu, Pagan Online bi se trebao temeljiti na mitološkim elementima pretkršćanske ere. Iako to ne govori mnogo, zasigurno možemo očekivati borbu s raznoraznim bićima i likovima iz drevnih vjera i legendi. Sami MOBA elementi u videu nisu evidentni, ali proizvođač najavljuje progresiju putem izgradnje vlastitog tima sačinjenog od nekoliko specijaliziranih likova koje ćemo moći slobodno mjenjati ovisno o situaciji s kojom se suočavamo. Podrazumijeva se i izdašna količina raznih vještina i opreme koju ćemo zarađivati ubijanjem neprijatelja i boss protivnika.

Estetski, igra izgleda kao miks Torhlighta i Diabla, a to se posebice odnosi na dizajn levela. Ostaje za vidjeti koliko se drugim mehanikama može izdignuti iznad očitih uzora, ali i glavnih konkurenta. Svakako planiramo to i sami provjeriti s obzirom da su prijave za beta testiranje otvorene, a o svemu ćemo vas izvjestiti kako se igra bude približavala datumu izlaska koji zasad, nije poznat. A kako sve to skupa izgleda u akciji, pogledajte u samom videu:

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • mili1985

    18.12.2018 - 09:24

    Kao što kaže jedan od komentara, izgleda kao da je rađena za mobitele.

  • moordrak

    18.12.2018 - 10:51

    Dopada mi se estetika. Vidjeti ćemo što će ispasti od ovoga. Ne vidim podršku za neke druge platforme osim PC-a. Diablo sam prekrižio, novi Torchlite Frontiers je u najavi za iduću godinu (2019.) dok Path of Exile,nadam se, izlazi u drugom mjesecu na PS4. PoE je bio pravo iznenađenje, ono što je Diablo 3 trebao biti. Jes da je PoE malo ostario, no biti će ga pravi gušt ponovno zaigrati, ovaj put na plejci.

    • MUDO

      @moordrak, 18.12.2018 - 11:23

      PoE je postao toliko kompleksna igra da trebas meseciam da je ucis kako da postavis skilove i sve ostalo. Jer dovoljno je samo malo da skrenes sa puta i usrao si build. A da ne govorim dok ne naucis koji itemi valjaju i koji ne valjaju i sta da guras od opreme i skilova da bi imao dobar dps, dobar hp, dobar stit i dovoljno mane. Ovo ti govori neko ko je proveo jako puno u igri i opet ne znam nista. Tako da sam na kraju i odustao od igranja.

    • moordrak

      @MUDO, 18.12.2018 - 11:44

      Gledao sam malo po YT i bome, dobro su je “proširili”. Zadnji put sam igrao PoE prije četiri godine i baš se ne sjećam detaljno svega. Zato sam je i mislio ponovno zaigrati. Čini mi se da će biti dosta istraživanja prije nego krenem ponovo slagati lika 🙂

    • MUDO

      @moordrak, 18.12.2018 - 13:17

      Neces prepoznati igru koliko sada ima u njoj raznoraznih stvari da se radi. Kazem ti treba ce ti meseci da sve naucis kako sta se radi a to meni se bas nije dalo pa sam je obrisao.

    • mili1985

      @MUDO, 18.12.2018 - 16:13

      Ja tako nakon svake duže pauze učim ponovno igru kao da je prvi put igram. Ali smatram da se isplati uložiti neko vrijeme u nju, stvarno je odlična i jedva čekam Ps4 verziju.

  • MoGaming

    18.12.2018 - 18:15

    Bolje da je Pagan Offline ali valjda je prevlada želja za novcem kao i kod ostalih.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?