HCL.HR

Parnica Johnnyja Deppa i Amber Heard YouTuberima je postala zanimljivija od Elden Ringa

Zoran Žalac 13.05.2022.   •   6 komentara   •   Filmovi i serije


NBC News izvještava kako je jedan čak i gamerski kanali na YouTubeu počinju pratiti aktualni sudski spor između dvaju hollywoodskih zvijezda.

Suša je u svijetu gaminga, koliko god se neki u redakciji HCL-a ne bi složili s time. Teška su vremena nastupila i za YouTubere jer videoigre više nisu vrući materijal koji privlači publiku – to je sada parnica između Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard.

Kako izvještava NBC News, sve više manjih YouTube kanala odustaje od snimanja videoigara i počinje stvarati sadržaje vezano uz aktualni sudski spor dvaju hollywoodskih zvijezda.

Za primjer navode 15-godišnjeg Jacoba koji kaže da je do nedavno snimao Elden Ring i nikoga nije bilo briga za to, a onda je napravio montažu spomenutog sudskog procesa i dobio 10 milijuna pregleda.

Dakako, internet voli dramu, a ovoj parnici drame definitivno ne fali. Meni nije skroz jasno zašto je to suđenje uopće javno, ali što je tu je. Možemo se samo nadati da će mladi YouTuberi nakon svega ovoga postati zainteresirani za sudske postupke i da će posljedično tome serijal igara Phoenix Wright: Ace Attorney dosegnuti svjetsku slavu kakvu zaslužuje.

I možemo odbrojavati dane do nekog simulatora koji će na pravi način odsimulirati ovaj javni spektakl. Kojega će Igor sa zadovoljstvom prokomentirati, naravno.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Dukie

    13.05.2022 - 19:28

    Zanimljivo da. S obzirom da se sudjenje Ghislaine Maxwell koje po meni je puno bitnije i vece i jace od ovog ( neznam jel Epstein imao sudjenje ) nije prenosilo uzivo ( jer nedaj Boze da saznamo tko je sve pedac od slavnih i utjecajnih ljudi u drustvu ). Iako, za vecinu njih koji su bili na privatnom otoku se saznalo tako da 😛

  • Mad Ant

    14.05.2022 - 06:44

    Ništa čudno, s obzirom da suđenje ima bolju priču od svih aktualnih serija tipa Star Trek, Star Wars, Marvelovi, Halo itd. … 😛

    • StargateFan

      @Mad Ant, 14.05.2022 - 08:39

      Ovo je žalosna istina. Ti si moj duhovni vođa 🙏

    • StargateFan

      @StargateFan, 14.05.2022 - 19:13

      Malar jedna stvar je zajednička. Amber se posrala u krevet ali sve nabrojane serije seru po svojim starim korijenima. Ja ću prije gledanja dodati i LOTR novu seriju jer sam trailer je toliko gadan i nevezan za LOTR da uopće ne osjećam potrebu gledati nešto takvo, na žalost rađeno po mrni najdražih fantasy knjigama uz Harry Pottera, Lava, vještice i ormara izd. i definitivno meni najbolje fantasy trilogije ikad sa filmskog platna.

  • Hadvar

    14.05.2022 - 07:56

    bolja grafika

  • Sinek

    14.05.2022 - 14:37

    DVIJU zvijezda, zvijezda je zenski rod. ista stvar sa igrama, dviju igara a ne dvaju igara, vec nekoliko puta krivo pises. nadam se da neces krivo shvatiti komentar, dobro je znati obzirom da puno pises. puno korisnije od parnice iz clanka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?