HCL.HR

PC Gaming Show emitirat će se kad i E3 sajam, ali ne kao dio E3 sajma

Zoran Žalac 08.04.2021.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Poseban prezentacijski program za PC publiku ove će se godine dogoditi u kolaboraciji dvaju portala – PC Gamera i Gamesradara.

Ranije ovoga tjedna doznali smo koje će izdavačke kuće nastupiti na digitalnom E3 sajmu i kada će se taj sajam održati. Brojne manje firme neće biti dio tog sajma, ali će svejedno nešto predstaviti sredinom šestog mjeseca. Oni koji su orijentirani igrama za PC platformu svoje će proizvode moći predstaviti u sklopu PC Gaming Showa, koji će se emitirati neovisno o E3-u.

Ove godine PC Gaming Show emitirat će se 13. 6., a portal PC Gamer dobit će pojačanje te će spojiti snage s portalom Gamesradar i njihovim Future Games Showom. Ne znamo koje će sve igre biti predstavljene u sklopu njihove prezentacije, ali organizatori obećavaju 150+ minuta (uh!) najava novih igara, gameplay prikaza nadolazećih hitova i sl.

Ranija izdanja PC Gaming Showa uglavnom su bila rezervirana za nešto manje razvikane igre, ali svejedno zanimljive PC ekskluzive poput Valheima, Mout & Bladea 2, Baldur’s Gatea 3 i sl. Future Games Show s druge strane krenuo se održavati od 2020., a prvo izdanje vodili su glumci iz Uncharted serijala.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?