HCL.HR

Na PC-u sada ima previše trgovina igrama pa Razer mora zatvoriti svoju

Zoran Žalac 18.02.2019.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Sjećate se Razerove trgovine PC igrama? E pa nećete se je još dugo sjećati jer ista uskoro zatvara svoja vrata.

Prije nepunih godinu dana tvrtka Razer otvorila je svoju trgovinu digitalnim igrama. Tada su njihovu ideju podržale izdavačke kuće Ubisoft i Bethesda, no čini se kako igrači nisu bili jednako oduševljeni. Kasnije su svoje trgovine otvorili i Discord i Epic Games, a Razer Game Store je u konačnici – izvisio.

Ne čudi stoga objava da će se ta trgovina ugasiti završno s ovim mjesecom. U Razeru kažu da će nastaviti s promocijama igara u budućnosti, samo na neki drugi način. Srećom, kako Razer nije imao svoju platformu nego su u suštini prodavali ključeve za igre na Steamu, Uplayu i drugim platformama, zatvaranjem trgovine neće biti značajnih posljedica za igrače.

Ako ste na Razer Game Storeu naručili neku igru koja još nije izašla, možete biti bez brige jer će vaša narudžba biti isporučena unatoč tome što trgovine službeno više nema. U slučaju da ste neku igru kupili na Razer Storeu, a niste ju u međuvremenu aktivirali, bitno je samo da zadržite aktivacijski ključ za nju te ćete ju moći aktivirati i nakon što se Razerova trgovina igrama zatvori.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • funky0308

    18.02.2019 - 16:11

    Malo se zaletili 🙂 . Samo neka se oni drze periferije i biti ce sve OK. Jesu skupi, grozno skupi ali isto toliko su i dobri. Odlicna im je periferija, barem meni i kada god mogu kupujem Razer 🙂 (ili Logitech)

    • ihneacho

      @funky0308, 19.02.2019 - 08:54

      Nije skupo samo u nas cjene dignu, koliko su krakenice 100usd? to i nije skupo, koliko je deathadder elite? 70usd? To i nije skupo s obzirom da je ulog za budućnost, drugo je što naši napumpaju cjene.

    • funky0308

      @ihneacho, 19.02.2019 - 12:13

      Usporedjivao sam malo..nekih 20ak ppsto, do 30% bi ispala razlika, postarina i carina ako je iz USAa i tu sam opet negdje ali za vecinu ostalih stvari je, na zalost tako, slazem se. Cijene su i za 50% vece. Bas zbog toga nema razloga ne uvoziti sve sto covjeku treba. Iz EU za par dana stigne, nema poreza ni carine, a garanciju lakse ostvaris nego u RH 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?