HCL.HR

PewDiePie i njegov pas pojaviti će se u igri YouTubers Life 2

Zoran Žalac 14.09.2021.   •   1 komentara


Potvrđena je lista stvarnih YouTubera koji će se pojaviti u nastavku igre Youtubers Life kako bi savjetovali igrača o uspjehu.

Prošlog nam je tjedna od svih uzbuđenja nekako promakla vijest da poznati YouTuberi stižu u NewTube City, odnosno u nadolazeću igru Youtubers Life 2. Ukupno deset influencera s YouTubea pojavit će se u ovoj simulacijskoj igri koja izlazi kasnije tijekom 2021.

Listu predvodi mega uspješni Felix Kjellberg zvani PewDiePie koji je za ovu priliku u igru ubacio i svog psa Mayu. Osim tog dvojca u igri će se pojaviti Vegetta777, GermanLetsPlay, Rubius, Paluten, InoxTag, Crainer, LaurenzSize, xFaRgAnx i Willy Rex. Osobno nikad nisam čuo ni za jednog od njih – ali hej, onaj tko ih prati vjerojatno je sretan zbog njihovog angažmana.

Uglavnom, ovi će YouTuberi u igri biti “anđeli čuvari” samome igraču. Naime, u opisu stoji da su oni jedini ljudi na planeti koji mogu pružiti vjerodostojan i autentičan savjet o usponima i padovima u karijeri YouTubera/influencera.

“Jednom kad postaneš popularan, sve što radiš i govoriš stavlja se pod mikroskop.” Stoga developeri smatraju da nema bolje osobe od PewDiePieja koja bi igračima mogla savjetovati kako se nositi s tim pritiskom javnosti.

Uostalom, da su umjesto iskusnog PewDiePieja za istu namjenu angažirali stručnog psihologa/psihijatra, ne bismo im mi sad radili ovu besplatnu promociju igre.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Dragan[MKD]

    14.09.2021 - 16:03

    Jedno vrijeme sam pratio German, bio je zabavan, ali sad odavno ne pratim nikoga iz ovu gaming “for fun” scenu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?