HCL.HR

Phantom Army je nova igra developera Blacklight: Retributiona

Stjepan Fikter 28.10.2013.   •   1 komentara


Zombie Studios u suradnji s Smilegateom, studijom koji stoji iza Crossfirea, priprema Phantom Army – novu besplatnu pucačinu iz trećeg lica.

Developer Blacklight: Retributiona otkrio je svoj novi projekt na kojemu surađuje s Smilegateom, studijem zaslužnim za F2P FPS zvan Crossfire. Naime, radi se o igri zvanoj Phantom Army, free-2-play TPS-u koji bi trebao sadržavati brz gameplay s mehanikom penjanja preko različitih prepreka. Upravo će te prepreke služiti i za zaštitu pa će pozicioniranje lika biti ključno. Točnije, developer opisuje gameplay kao igranje brzoga šaha ili dame.

Prije početka runde, oba tima mogu birati dio mape u obliku slova L koji će biti spojen s nasumično odabranim kvadratom. To bi trebalo rezultirati time da igrači ne mogu naučiti mape napamet te bi se tako trebala smanjiti predvidljivost gameplaya. Koliko će ovaj sustav biti uspješan, moći ćemo isprobati početkom iduće godine kada Phantom Army izlazi. Uz najavu je došao i kratki video u kojemu nema napucavanja, ali možemo vidjeti kakav nas grafički stil očekuje.

Komentari (1)

  • vojnovic4

    28.10.2013 - 20:22

    ako naprave port za ps4 probat cu ako ne jbga

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?