HCL.HR

Pikmin 3 sada dolazi na Switch, ali gdje je Pikmin 4?

Igor Belan 05.08.2020.   •   2 komentara


Pikmin 3 Deluxe je proširena verzija Wii U ekskluzive koju sam čak snimao i komentirao 2013. godine. Pogledajte taj video i saznajte što vas očekuje u Deluxe izdanju na Switchu.

Iako ljubitelji Nintendovog Pikmin serijala već godinama čekaju novosti o Pikminu 4, Nintendo je upravo najavio Pikmin 3 Deluxe za Switch. Riječ je naravno o obogaćenoj i proširenoj verziji nekadašnje Wii U ekskluzive koja na Switch dolazi u 10. mjesecu ove godine s novim misijama, svim DLC sadržajima i mogućnošću biranja razine težine. Deluxe verzija donosi i lokalnu co-op kampanju za dva igrača, sitnija poboljšanja u izvođenju igre, a vraća se i Piklopedia kojim ćemo moći pratiti detalje o bićima koje kroz igru susretnemo.

Gore vam je službeni trailer za Pikmin 3 Deluxe, ali ja vam preporučam da radije bacite pogled na moj gameplay video iz 2013. godine kada sam Pikmin 3 igrao i komentirao na Wii U konzoli. Whoa, zvučim totalno drugačije!

Inače, prošlo je nekih pet godina otkako je sam otac Super Maria, Shigeru Miyamoto, potvrdio da je Pikmin 4 u razvoju. Od onda je igru spomenuo još par par puta kroz intervjue, ali nikakve službene najave nije bilo.

Gdje je zapelo, Nintendo? Možda je upravo najava Pikmina 3 Deluxe za Switch zapravo otvaranje vrata novim igračima da zavole Pikmine prije nego najave četvorku?

Komentari (2)

  • kebbab

    05.08.2020 - 18:17

    🤗 to sem se nadao već dugo. Odlično, jedva čekam da ponovo zaigram. 🎮

  • personauser

    06.08.2020 - 23:55

    Ocekujem na iducem Directu najavu Pikmina 4

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?