HCL.HR

Pikmin 4 je u izradi i vrlo blizu dovršetka

Zoran Žalac 08.09.2015.   •   2 komentara


Tvorac Pikmina Shigeru Miyamoto potvrdio je kako je nova igra iz tog serijala u izradi te je, pomalo iznenađujuće, već pred dovršetkom.

U intervjuu za Eurogamer Nintendov glavni kreativac Shigeru Miyamoto otkrio je da ne radi samo na novom Star Foxu i Zeldi. Naime, u izradi je i nova igra iz Pikmin serijala, numerički gledano Pikmin 4. Od izlaska prošlog dijela ove vrtne strateške igre prošle su već dvije godine pa to ne iznenađuje. Ipak, ono što je iznenađujuće je to da Miyamoto tvrdi kako je nova igra već pred dovršetkom.

S obzirom na to da u slučaju Nintenda sada više gledamo u budućnost u obliku NX konzole nego u sadašnjost Wii U platforme, moguće je da Pikmin 4 bude jedna od prvih ekskluziva za novi Nintendov gaming uređaj. No, moguće je i da bude cross-platform naslov za dvije konzole ukoliko se pokaže da Nintendo želi stvoriti „eko-sustav“ svojih konzola. U bilo kojem slučaju, Pikmin 4 ipak prije svega treba dobiti službenu najavu.

Komentari (2)

  • mariocro

    09.09.2015 - 14:04

    jedva cekam 😀

  • Argulian

    09.09.2015 - 15:04

    Nadam se da će doći na wiiu pa poslije neka prebacuju na NX. Iako mi je je sumnjiva ova priča da je igra već pri kraju razvoja, ali opet nintendo je to, ne mogu im se načudit.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?