HCL.HR

Svaki tjedan simulator jedan: Pimp My Cruise je igra o spašavanju starih brodova

Zoran Žalac 01.08.2022.   •   5 komentara


Nakon Yacht Mechanic Simulatora stiže doslovno ista igra pod drugim imenom – Pimp My Cruise. Naravno, izdavač je isti. No, je li – stvarno???

Ponedjeljak je popodne i već ste se zabrinuli da nećemo pisati o PlayWay igrama? Dajte se uozbiljite!

Pimp My Cruise je igra u kojoj popravljate jahte. Nađete napuštene plovilice, pokrpate ih, ofarbate i dodate im dašak luksuza kako bi se bolje prodale… Čekaj, to je doslovno opis prošlotjednog Yacht Mechanic Simulatora!?

Ne budite naivni, nisu vam to iste igre. U ovoj ipak možete dizajnirati jahte po narudžbi repera i oligarha! A tu je i izraženiji aspekt dekoriranja interijera.

Osim toga, ne možete reći da je izdavač isti. Pimp My Cruise na tržište će plasirati Pyramid Lab, dok Yacht Mechanic Simulatora izdaje Image Power S.A. Jest da su to sve sumnjive podružnice PlayWaya, ali vidite, jedna radi RV Renovation Simulatora, a druga Ambulance Simulatora. Jedina poveznica je ta da nijedna od tih igara nije izašla, što ne smeta izdavaču da svakog drugog dana najavi neki novi simulator.

Ma što svakog drugog dana – evo dok sam pisao ovu vijest već su najavili JOŠ JEDNU igru s jahtama – Cruise Ship Manager.

Ne izmišljam.

Komentari (5)

  • Apocalypse4987

    01.08.2022 - 17:45

    Nitko? Ok, jahta je jahta, a kruzer je kruzer. Ogromna je razlika. Samo šta za renovaciju kruzera treba suhi dok i 1 000 radnika, ovde je dovoljan samo jedan 😀

  • Nardev

    01.08.2022 - 19:19

    Ovi idu u guinessa po štancanju igara i najava🙂

  • Sinek

    02.08.2022 - 13:00

    jahta nije kruzer, ono… i valjda rade simulator a ne simulatora? rijetko gora stvar od ovih studija i igara koje izbacuju su clanc

    • Sinek

      @Sinek, 02.08.2022 - 13:00

      i koje pisete o njima

  • Kruno_

    02.08.2022 - 15:36

    Mene zanima kakve imaju koristi od najave simulator igara kad ni jedna nisi napravili do sada, osim ako im to neko ne financira putem pranje love…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?