HCL.HR

PlayStation 5 neće kasniti u Hrvatsku, cijene su 3099 kn i 3849 kn (za narudžbu)

Zoran Žalac 17.09.2020.   •   140 komentara   •   Industrija videoigara


Hrvatski ogranak PlayStationa potvrdio je kako ćemo konzolu dobiti kad i ostatak svijeta – 19. 11., a poznate su i cijene u kunama.

PlayStation 5 na hrvatsko tržište stiže 19. 11. potvrdili su nam Sonyjevi zastupnici za Hrvatsku. Dakle, dobit ćemo konzolu u “drugom valu”, tjedan dana nakon SAD-a, Japana, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Meksika i Južne Koreje. To su, kako kažu, ključna tržišta.

19. studeni inače je četvrtak, ako ste se pitali, pa si slobodno planirajte neki produženi vikend, ako konzolu namjeravate nabaviti od prvoga dana.

Sancta Domenica prima narudžbe za PS5 konzole po sljedećim cijenama:

  • PlayStation 5 standardno izdanje – 3849 kn
  • PlayStation 5 Digital Edition (bez čitača diskova) – 3099 kn

Ove se cijene odnose na gotovinsko plaćanje. Dostava konzole je besplatna.

Konzole je moguće kupiti i na rate, ali tada su cijene veće. Skuplji model tada iznosi 4276,67 kn ili 118,80 kn na 36 rata; dok jeftiniji Digital model košta 3443,33 kn ili 95,65 kuna na 36 rata.

U paketu s konzolom dolazi sve potrebno da ju osposobite za rad (dakako, televizor nije u kutiji, ne trebate ga tražiti), no ako želite dodatnu periferiju, evo i tih cijena:

  • Dualsense bežični kontroler – 549 kn
  • Pulse 3D bežični headset – 799 kn
  • HD kamera – 499 kn
  • Dualsense stanica za punjenje – 249 kn
  • Daljinski upravljač – 249 kn

Komentari (140)

  • vragec25cro

    17.09.2020 - 16:27

    Ček pa kaj Sony ne voli Europu?

    • Dick Johnson

      @vragec25cro, 17.09.2020 - 17:54

      Da troše bolje više bi nas voljeli, gle MS npr. prije ce Uganda dobit sluzbenu podrsku neg Rvacka.

    • Sinek

      @Dick Johnson, 17.09.2020 - 22:09

      vrijedi i obrnuto, da su voljni raditi u hrvatskoj i da covjek moze u trgovini zapravo pogledati i probati xbox onda bi mozda ljudi neki vrag i kupili

    • Darac83

      @Sinek, 18.09.2020 - 00:44

      Istina

    • personauser

      @vragec25cro, 17.09.2020 - 23:42

      Njima je SAD bitniji od Europe

    • sgtbare

      @personauser, 18.09.2020 - 18:09

      netocno, lova im je bitnija od svega

  • mili1985

    17.09.2020 - 16:36

    Očekivano i po meni donekle prihvatljivo. Svejedno preskačem day one. Negdje tamo AD 2021. se budem igrao.

    • TheCroTino

      @mili1985, 17.09.2020 - 16:42

      ja isto necu day one,a ps4 sam uzeo prije 2 godine, odigrao sve kaj ima za nuditi i sad je netflix kutija, tak planiram i s ps5 tek nakon 2 3 godina uzet, jos ce i on i igrice biti jeftinije 🙂

    • tomekplejka89

      @mili1985, 17.09.2020 - 23:30

      To mi je oke..to je i moj neki “plan”

    • Brky

      @mili1985, 18.09.2020 - 22:25

      Ja sam mislio kupit tek kad izađe slim verzija. Tako sam napravio sa 2,3,4 i ni sa jednom nikada ni jedan problem. A i da ne pričam koliko će igrica izać do tada i bit će masu jeftinije.

  • bakyos

    17.09.2020 - 16:43

    Je li to ma Santa Domenici?

  • delight353

    17.09.2020 - 16:48

    Moram priznati, opet, da sam čekivao veće cijene. Minimalno 4.500 kn. Ovo je stvarno ugodno iznenađenje. Međutim, brinu me one napuhane cijene 1st party igara…

    • Dick Johnson

      @delight353, 17.09.2020 - 17:56

      Usparas 100$ na jeftinijoj konzoli, i onda im to vratis kroz 5 igrara koje nemos nakon tjedan dana rabljene uzet, vec ces ih kupit za kolko ti oni kazu.

    • Zoran Zabac

      @Dick Johnson, 17.09.2020 - 21:29

      Kažu da je mišljenje Dicka sa hcl portala uzdrmalo dionice Sonya, navodno strahuju da im je sve propalo haha…Vjerojatno kad su radili analizu strategije za next gen su pretpostavili da će bit još Dickova koji će se bunit, ali im je bitnije to što 100 Webera ne pita za cijenu, a ne bla bla par Dickova

    • Tomina

      @Zoran Zabac, 17.09.2020 - 21:54

      ajde odjavi se i odi si frenda trikstera trpat u dupe

    • Trickster

      @Tomina, 18.09.2020 - 00:14

      Tomina tko je tebi drmao kavez? 😆

    • Dick Johnson

      @Zoran Zabac, 17.09.2020 - 23:01

      Daj pozovite covjeku hitnu.

    • delight353

      @Zoran Zabac, 18.09.2020 - 12:52

      Momak, ali stvarno; što s tobom nije u redu? Jel to neko namjerno trolanje, ili izljevi frustracija koje van interneta ne možeš nigdje izbaciti? Koliko imaš godina, čovječe? 5??? Čitam nekolicinu tvojih komentara i jednostavno ne vjerujem kakve nebuloze i gluposti pišeš. Naprosto se nadam da si se, ili napljugao loše trave, ili popio previše alkohola prije nego si krenuo komentirati po portalu. Katastrofa, stvarno…

  • bakyos

    17.09.2020 - 16:49

    Brzo će na popust

    • personauser

      @bakyos, 17.09.2020 - 16:56

      Tako je, na Black friday

    • Darac83

      @personauser, 17.09.2020 - 20:10

      Sretno ti bilo… 🙂

    • personauser

      @Darac83, 17.09.2020 - 22:20

      Salio sam se malo sa njim

    • Darcoolio

      @bakyos, 17.09.2020 - 21:47

      30€ plafon

  • ck7

    17.09.2020 - 16:50

    Kad je PS4 došao u Hr, eura 399, ne, je bila cijena 3.300 kn…a sad je PS5 DE isto 399 pa dođe 3.100 kn. Zašto je onda četvorka bila 200 kn skuplja?

    • Hadvar

      @ck7, 17.09.2020 - 17:34

      Porezi? Carine? Mozda je transport konzola bio skuplji tada…

    • ck7

      @Hadvar, 17.09.2020 - 21:57

      Tehnički, zbog corone je prijevoz sad poskupio, znam kad si narucujem za firmu iz Njemačke, u startu jedva ista dolazilo. A što se poreza tiče nisam još čuo da se u Hrvatskoj išta ikad smanjilo, već se samo dižu porezi i cijene svega…

    • movie

      @ck7, 18.09.2020 - 13:49

      Prednarudžba za PS4 je isto bila 3100 kn.

  • Anthemm

    17.09.2020 - 17:03

    Prihvatljive cijene, pogotovo kad skužiš da RTX 3080 košta 700 dolara

    • Hadvar

      @Anthemm, 17.09.2020 - 17:35

      Pa 3070 je jaca od ps5. Tak da ni ne trebas 3080

    • drazensi

      @Hadvar, 17.09.2020 - 19:26

      Je i igre ces vrtiti samo na grafickoj. Stavis disk na vent i zavrtis. Ides miki. Ko ploca 🙂

    • Cr4nky

      @drazensi, 22.09.2020 - 14:14

      A koliko ces potrosit na igre za PS5?

    • KobaMaster

      @Anthemm, 17.09.2020 - 18:16

      Da je bar 700$ link (u linksu 6500kn)

  • Dajsikeks

    17.09.2020 - 17:22

    Cijena za ostale komponente na Gamershop.hr

  • Iron666

    17.09.2020 - 17:23

    4000kn za konzolu, 4000kn za kvalitetan 4K televizor, 60 do 79.99€ za igru, i koliko ono € svaki mjesec da bi mogao igrati online?

    I to je onda jeftino? Za 12 000kn kupiš takav beast od PC-a, igraš besplatno online, koristiš ga za što hoćeš, i još kupuješ igre po puno jeftinijim cijenama. Pogotovo sada sa 30xx RTX-icama. Meeeh…

    • Chronosus

      @Iron666, 17.09.2020 - 17:57

      Baš si se potrudio napuhati cijene. Koliko kućanstava nema TV? Plejku možeš isto tako spojiti na monitor. PS plus je 440kn godišnje, cijena jedne nove igre, ali to nije samo online igranje nego i igre svaki mjesec i popusti na igre u storeu (ako redovito kupuješ igre u storeu praktički si isplatiš većinu cijene PS plusa kroz popuste). Zaboravljaš da uz konzolu dobiješ i kontroler vrijednosti 500injak kn.
      Dakle, 3850kn i u 5 godina platiš u najgorem slučaju 2200kn za ps plus. Dakle 6000kn troška u 5 godina gdje ćeš dobiti još gomilu igara “besplatno”, za što možeš dobiti najbazičniji gaming PC s nekom najjeftinijom periferijom. Naravno, bez ekrana. 😉

    • Iron666

      @Chronosus, 17.09.2020 - 18:03

      Nitko ne kaže da kućanstva nemaju TV. Ali koliko kućanstava ima TV, 4K, i to da može ići preko 60Hz-a, gdje će igre koje će navodno raditi u 120fpsa uopće izgledati da rade u tom visokom frejmrejtu? Ne bacam hate. Ali rađe ću dati i par tisuća kuna više u startu i gejmat godinama mirno. Pogotogo uz 30xx seriju, dlss 2.0, rtx itd..itd..

    • Iron666

      @Iron666, 17.09.2020 - 18:13

      Stari moj, za kvalitetan TV od 4K rezolucije sa preko 60Hz-a, ti moraš 1K € pljunit, dajem ruku u vatru da preko 50% kućanstava nema ni preko 2K TV, i to sa onih bazičnih 60Hz-a, dok je PS5 taj generacijski skok koji će napokon moći peglati na 120fps-a… Ako želiš dobiti istu kvalitetu, itekako moraš dosta para pljunit, a budimo realni, bolje je dati i tisuću, dvije kuna više i igrat kao gospodin. Ali dobro, o ukusima se ne raspravlja. Lp

    • MasterX

      @Iron666, 17.09.2020 - 18:33

      frende lose ti je razmisljanje… PC ce uvijek bit jaci, ali komp od 4000 kn i ps od 4000 kn se ne mogu mjerit… pogotovo jer za oboje trebas monitor/TV… ako ti je gejmanje u top performansama i top grafici (koju ce imat 2-3 igre a ostale ce bit ionak downgrade grafika ili remasteri ili losi portovi puni laga) onda svakako uzmi najjaci moguci PC… ps je pristupacniji, pc je jaci… e sad, svatko trosi lovu prema svojim mogucnostima i prioritetima… sto se igara tice, placas ps+ dobijes free igre… novi sale je svaki tjedan i jos mozes dosta jeftino uzet rabljenu igru i poslije prodat/zamjenit

    • SonOfZeus

      @Iron666, 17.09.2020 - 22:34

      Pa nećeš bome ni za zvijer od kompa uzet neki jeftini TN od 1500kn. 🤦🏻‍♂️ Moj je koštao 6000 i to za 2K, IPS, G-Sync, 165hz, HDR 400 koji je neusporedivo lošiji od HDR 1000 na telki koju trenutno imam. Koliko para toliko muzike. A hvala bogu danas možeš i čisto solidnu 4K telku uzeti za 3000-3500kn. I kao sto je čovjek gore rekao, uvijek možeš konzolu na monitor.

    • MasterX

      @Iron666, 17.09.2020 - 18:22

      ak tak gledas onda i za komp od par tisuca kuna vise u startu moras kupit 4k tv od 4000 kn 🙂

    • Iron666

      @MasterX, 17.09.2020 - 18:56

      Gaming monitori su pun k. jeftiniji od kvalitetnih televizora (i to govorimo o televizorima koji ne mogu ići preko 60Hz).

      Da ne idemo u dileme i prepiranja. Slazem se. Neka svatko igra na čemu hoće, koliko para, toliko muzike, a isto tako koliko i znanja :’) Uživajte, lp

    • movie

      @Iron666, 17.09.2020 - 21:07

      Kakve veze znanje ima s tim? Netko jednostavno želi komfor koji pruža konzola. Kako je rečeno, svi imamo doma televizor, većina dobar televizor. Zašto ne bih onda na takav televizor spojio PS5 ili novi xbox? Već godinama mi se ne igra na računalu. Jednostavno mi je igranje na konzoli zabavnije a sada dobijam i bonus u UHD blu ray playeru. Ja prezadovoljan.

    • personauser

      @movie, 17.09.2020 - 23:01

      Monitori imaju daleko bolji odaziv slike od TV-a i zbog toga vise preferiram igrati konzolaske igre na monitoru pogotovo kada su u pitanju MP.

    • Sinek

      @Iron666, 17.09.2020 - 22:17

      ok ti je pc spojit na monitor a plejka zahtjeva tv od tisucu eura? jel ti trolas il stvarno ne kuzis kakve gluposti pricas??

    • Sibilant

      @Chronosus, 17.09.2020 - 21:02

      Svaka čast na tvojem neznanju, ali dok ćeš ti davati 80€ za prvu igru ja ću za tu lovu istu igrati besplatno na PC-u, a za 80€ kupit ću si G502 i usput zaraditi u Adobe-u za novu grafičku. Ne za 80€, niti za 8€ – za 0. Ako me baš svrbe prsti, platit ću za nju. PC ti daje izbor – besplatno ili uz plaćanje, tvoja stvar. A ti ćeš plaćati i igrati se, jer Plejka i nije za niš drugo.

    • Sinek

      @Sibilant, 17.09.2020 - 22:21

      zelim ti da svoj rad naplacujes kao sto i placas igre. pozz

    • Sayan

      @Iron666, 17.09.2020 - 18:20

      4k tv sada ima vecina ljudi,igre mijenjas u grupama kojih ima dosta i jos ustedim lovu.

    • kozmos098

      @Sayan, 17.09.2020 - 21:19

      Iron666 je zaboravio i trošak struje uracunat

    • Zoran Zabac

      @Iron666, 17.09.2020 - 21:31

      Samo teški hejteri misle da je PC gejming ikako isplativiji od konzola, a ovi što to pokušavaju dokazat su teške B……

    • Iron666

      @Zoran Zabac, 17.09.2020 - 22:09

      Nema tu hejta frende, samo čiste činjenice. Gejmam već hrpetinu godina, i previše, imao sam i PS i PC i XKutiju, četvorku sam igrao samo radi par eksluziva, kao npr. Horizon Zero Dawn. Ako Vi ono nazivate ugodnim igranjem, onda definitivno živimo u paralelnim univerzumima. Sad kad sam ga zaigrao na PC-u, osjećam kao da igram drugu igricu, em izgleda ljepše, em se vrti u 100 fpsa više, em su kontrole milijardu puta bolje, tako da možemo se mi prepirat do sutra.

      PS je za kežuale, i to je fact i nikada se neće promjenit. Jedina stvar što nudi je manje ulaganja u staru, ali sve se to na kraju svede da ćeš spucat itekako puno love na kraju priče za kolekciju od 20ak kvalitetnih igara.

      I uostalom, ponavljam, ps5 napokon fura i pokušava dizati frejmove iznad 60, molim te mi reci, koja kućanstva imaju 4K televizore sposobne ići preko 60Hz-a, jer za takav, trebaš iskeširat preko somu eura, a ako u kvalitetan televizor brojiš 4K Grunding od 1800kn, onda se komotno možemo propucat i ti i ja.

      Da konzole nemaju eksluziva, nebi ni imali ništa, jer je za apsolutno sve inferiornija platforma, točka..

    • symbi0n

      @Iron666, 17.09.2020 - 22:43

      Bravo za tebe, pametniji si od svih nas. Jesi to htio čuti?

      P. S. Nekome pola toga što si nabrojao ne treba. Neki igraju PS4 na televizoru koji je kupljen prije 5 godina i da ništa ne fali. Uživanje i zabava na maksimum. Ako si uvjeren da za pravo uživanje u igri treba periferija od 10+ tisuća kuna, nisi svjestan koliko si u krivu.

      A ono da je konzola samo za casual igrače ti je mrak komentar. Ti tako misliš uvrijediti, a meni je to normalno. Kako ću drugačije igrati igre nego casual. Ima se i život pored toga.

    • Zoran Zabac

      @symbi0n, 17.09.2020 - 22:52

      baš zbog tog casual pojma dobije čovjek dojam da PC gejmeri sjede u sobi 0-24 i nemaju ni posla ni ništa drugo haha

    • symbi0n

      @Zoran Zabac, 18.09.2020 - 15:24

      Pa on je to tako sročio. On je pravi gamer jer igra na pc, mi na konzolama smo filthy casuals koji pale igru jednom u mjesec dana i kao takvi nismo zavrijedili isto ime. Za mene je svatko tko ne živi od toga casual. Igram kad mogu i koliko mogu. Isto kao da igras termin nogometni 5 puta tjedno i šta si sad, zbog frekventnosti profi??

    • Zoran Zabac

      @Iron666, 17.09.2020 - 22:51

      Ma upravu si da je igranje na PC bolje, ali i barem 3-4 puta skuplje…ev 400€ i imam 4K 60 fps COD, TV takav već imam u kući…nesmijem ni zamišljat koliko truda moram uložit i novca da sastavim PC za istu namjenu…nema tu puno rasprave…PC je bolji, ali daleko skuplji

    • tomekplejka89

      @Iron666, 17.09.2020 - 23:19

      Kežual? Hahahah..pa ne prica se o trapericama i tenisicama vs. hlace na peglu i cipele. Neki dan sam bio kod jednog poznanika frajer ima PC od 3 soma € i pokazuje mi na desktopu igre.
      Far Cry5
      HZD sa Frozen Wilds
      Skyrim
      Reko frende jel ti mene jebes…
      Oke..ja jesam malo popio i brijem…al nemoj me jebat sa tim repertoarom pa tonje zalosno za taj PC..Lik bi trebo vrtit ARMA 3 u fullu i raidat Bin Ladena svaku vecer a ne halat nes kaj danas mozes igrat na PS2..
      Nisam ga pitao jel piratizirao jel mi je bilo bed !
      Kežual…hahaahahha

    • Darac83

      @Iron666, 18.09.2020 - 00:48

      😂😂😂

    • AZRAELxXxGhost

      @Iron666, 19.09.2020 - 07:08

      Ti si jadan…kazes nek igra tko sta hoce kao fin si pa onda na doda zna se tko je master, master, master, lupi se po celu ili plati nekom crncu da te lupi sa necim po celu zbog glupih komematara… kakve veze ima znanje sa icim sto si ti rekao?

      Ja imam love vozim skup auto 80 000€ polovnjak, stan, kuca…novci nisu problem, ali nemam ceifa igrat na pc-u, vecinom igraju mamini sinovi iz obiteljske sobe, i deru se po komentarima masteeeeeer, konzooole su smece… Imam tv u sobi i dnevnoj i ne moze to zamijeniti meni niti jedan monior jbg 65″ je ipak ljepse i iz udob osti kreveta igrat ili fotelje…ne bi igrao na pc-u da mi das sve novce ovog svijeta, ne volim tastaturu i miš, ne volim sjedit za racunarom, dosta mi je u firmi sto sjedim svojoj…imam dva laptopa, neki solidan pc u firmi koji moze pokrenuti igre na High, na laptopu jedino igram strategije, drugo je spojen na tv za filmove neke starije, ostalo ps sve, lezim u masaznoj fotelji i uzivam u igrama…
      Kako vam je glupa ta prica master, 30fps vs 100fps a pola od vas ima poluprazan frizider i ovdje pokusava nabit neke komplekse ljudima i ispast pametani…samo ste iritantni mali zohari

    • SanKa

      @Iron666, 18.09.2020 - 10:12

      na pcu ne mozes igrati ekskluzive koje su najcesce apsolutni hitovi. zasto se svaki put ova rasprava mora pretvoriti u pc vs konzola. cant we all just get along ?

  • Gamingground

    17.09.2020 - 17:24

    Taman dok odigram na PS4 sve igrice koje sam planirao kupim PS5 2022. po 20-30% nizoj cijeni i nitko sretniji od mene…

  • GAMEmaher

    17.09.2020 - 17:25

    Ps5 digital jeftiniji neg ps4 Pro još u nekim dućanima po 3300+ kn 🙂

    • personauser

      @GAMEmaher, 17.09.2020 - 17:38

      Sada bi mogli smanjiti cijenu PS4

  • SonOfZeus

    17.09.2020 - 17:25

    Od 110 milijuna konzola, čak 45 je prodano u Europi. I onda nekakav Meksiko i Novi Zeland imaju prednost. Australija ima svega cca 4 milje ps4 konzola. Loše droge koriste u Sonyu.

    • personauser

      @SonOfZeus, 17.09.2020 - 17:40

      U Japanu je prodano oko 9 miliona primjeraka, pa bi prema ovome europa trebala imati prednost nad japanom jer japanci vise preferiraju handheld konzole

    • drazensi

      @SonOfZeus, 17.09.2020 - 17:45

      Jel ti mislis da Sony prednost regijama daje prema tome kolko mu se koja svida ili kako tocno?

    • SonOfZeus

      @drazensi, 17.09.2020 - 22:36

      A sto drugo? Nema apsolutno niti jedan drugi razlog nego politički. Brojke govore svoje.

    • drazensi

      @SonOfZeus, 18.09.2020 - 08:36

      Politicka i meni se svida jedna regija vise od druge je opet nesto drugo, ali opet krivo. Jesi pomislio mozda na zakone? Logistiku?
      Jel ti znas kolko toga treba odraditi kod izlaska neceg na globalnoj razini? Posto su htjeli izbaciti konzolu sto prije jer izlazi i XBOX, regije koje su prve su one u kojima se prvo moze odraditi sve s logisticke strane. EU je natrpan raznoraznim propisima koje treba zadovoljiti prije distribucije. Zato ce EU uvijek biti u drugom krugu izlaska bilo cega, ako se ide na izlazak u valovima. Bez obzira na prodajne brojke.

    • SonOfZeus

      @drazensi, 18.09.2020 - 09:21

      Naravno da je logistika bitna, no kako to da xbox series x izlazi onda u isto vrijeme svugdje? Njima je manje bitna. Da ne govorimo da je u jednom Meksiku PS4 znatno manje popularna konzola od xboxa, te se prodavala puno losije. Kako je Microsoft stigao zadovoljiti propise EU, a playstation nije? Ne radi se o dva mjeseca razlike, već sedam dana. Sto po meni potvrđuje da nisu razlog propisi već nesposobnost.

    • drazensi

      @SonOfZeus, 18.09.2020 - 23:57

      Pogledaj na koliko trzista izlazi XBOX, a na koliko PS. Sluzbeno mislim uz punu podrsku.

    • SanKa

      @SonOfZeus, 18.09.2020 - 10:13

      ovo je baš šamar svim vlasnicima PS-ova u europi

    • Rick Sanchez

      @SanKa, 21.09.2020 - 09:08

      Ne mogu skužit jesi ozbiljan ili sprdaš Zeusovog sina 🙂

  • Pero Zdero

    17.09.2020 - 17:32

    Na ovoj generaciji neće biti problem konzola već koliko toga ćeš moći odigrati.

  • Dragan[MKD]

    17.09.2020 - 17:39

    Od kad je Mexico ispred Hrvatske, zar nisu oni u ratu sa Cartelima.

    • Apocalypse4987

      @Dragan[MKD], 17.09.2020 - 18:28

      To je samo kako meksiko prikazuju u medijima, sve je žuto i vladaju karteli, al je u stvarnosti prekrasna država sa dobrim ljudima. Al dobro pitanje jer njihov BDP je dosta nizak, ne znam zašto su među prvima

    • personauser

      @Dragan[MKD], 17.09.2020 - 23:44

      I ja se pitam otkad je za njih meksiko kljucno trziste

    • Darac83

      @personauser, 18.09.2020 - 00:49

      Pa kad već voze konzole u Sjevernu Ameriku onda im je Meksiko usput… 😉

  • personauser

    17.09.2020 - 17:48

    Za PS5 sa diskom pise 4267,47 kn i zatim je smanjeno na 3849 kn, a za PS5 DE pise 3443,33 kn i zatim je smanjeno na 3099 kn pa me zanima da li ove cijene 3849 i 3099 vrijede samo za prednarudzbu ili ce vrijediti i nakon toga

    https://www.sancta-domenica.hr/promotions/playstation5_novosti

    • personauser

      @personauser, 17.09.2020 - 18:04

      edit: pronasao sam odgovor

    • movie

      @personauser, 17.09.2020 - 20:42

      podijeli odgovor s nama

    • personauser

      @movie, 17.09.2020 - 23:03

      Da ce nakon prednarudzbe kostati 4267 kn

    • movie

      @personauser, 18.09.2020 - 13:53

      Pretpostavljao sam tako nešto…

  • drazensi

    17.09.2020 - 17:52

    Haha, ova Sancta mulja li ga mulja. Dajte im pogledajte cijene na prednarudzbi na vlastitim stranicama. Uvijek to rade. Bubnu cijenu. A zapravo je kao to cijena s 10% popusta na jednokratno placanje. Za sad naravno kao i uvijek. Kad produ ove prednarudzbe itd. onda ce se maknuti ova kao akcija i tek onda ce biti prava cijena. Ostali ce naravno prodavati po najavljenim cijenama bez ikakve “akcije”. Al Sancta ga mora komplicirati umjesto da kaze da im cijene nisu jednake za sve vrste placanja kako vole govoriti nego da je skuplje ako ga deres na rate.

    • personauser

      @drazensi, 17.09.2020 - 18:12

      Zbog takvih cijena je bolje otici npr. u Austriju pa tamo kupiti konzolu

    • vragec25cro

      @personauser, 17.09.2020 - 18:52

      I potrošiti razliku na vinjete i gorivo 🙂

    • personauser

      @vragec25cro, 17.09.2020 - 19:29

      mozes i za 100 kn otici busom u graz

      https://darojkovicpromet.hr/proizvod/shopping-graz/

    • vragec25cro

      @personauser, 17.09.2020 - 20:47

      Dok dođem do dugog sela vec sam u Austriji 🙂

    • drazensi

      @personauser, 17.09.2020 - 19:20

      Zasto bi uopce ikamo isao ako jednostavno narucis s njihovog webshopa (Njemacka, Austrija) direkt za RH i dode ti u istom roku kao i da narucujes tu kod nas? 🙂

    • personauser

      @drazensi, 17.09.2020 - 19:28

      vecina njemackih shopova ne salje u hrvatskoj, pa se mora koristiti, npr. mailboxde jer oni njima posalju, a mailboxde onda salje u hrvatskoj

    • drazensi

      @personauser, 17.09.2020 - 23:37

      Nije vecina. Moraju po novom Eu zakonu slati unutar Eu i dati istu cijenu.

    • personauser

      @drazensi, 17.09.2020 - 23:40

      Hvala na informaciji, nisam znao za to jer znam da mediamarkt, saturn ne salju u hrvatsku

    • movie

      @drazensi, 18.09.2020 - 13:54

      Možda moraju na papiru ali u praksi i dalje neće slati. I kaj da se sada tužim kada napišu da ne šalju za Hrvatsku?

    • drazensi

      @movie, 18.09.2020 - 23:59

      Mozes probati 🙂

    • movie

      @drazensi, 19.09.2020 - 20:31

      Nema smisla. Kad dobijem poruku da ne šalju za Hrvatsku, tražim dalje.

  • zvoninjo

    17.09.2020 - 17:59

    Malo ću pričekati sa kupnjom.Prvo triba vidjeti kako se konzola ponaša.Hoće li biti kakvih problema u radu.

  • cmicko22

    17.09.2020 - 18:08

    Promašio sam za jednu kunu,jebale ih te 99 (mislim općenito ne sami u SD-U)

  • Darac83

    17.09.2020 - 18:51

    Pričekam mjesec, dva, tri pa kupujem…

  • gamerM

    17.09.2020 - 18:58

    Ljudi, jel jos netko ima problema s placanjem na SD stranici?

    • KruxZhlajfa

      @gamerM, 17.09.2020 - 20:14

      ja već satima pokušavam napravit narudžbu i ništa. SD inače ima užasno sporu stranicu po pitanju response-a, al ovo je najgore što sam vidio. Valjda puno ljudi hoće sada prednaručit.

    • personauser

      @KruxZhlajfa, 17.09.2020 - 23:08

      SD mora pod hitno poboljsati svoj webshop

    • Economist

      @gamerM, 17.09.2020 - 20:14

      Ja. U trenutku dok treba platiti, treba se podići 3D secure ekrančić za unos tokena, a ne podigne se nikad. Izgleda da je sve skupa poprilično preopterećeno.

    • movie

      @Economist, 17.09.2020 - 21:10

      Meni se vrtilo tako cijelo vrijeme ali sam dobio na mail potvrdu da sam konzolu rezervirao kao i oni sredstva s moje kartice. Valjda je onda to riješeno. Nakon toga sam jednostavno ugasio njihovu stranicu i gotovo.

    • moordrak

      @gamerM, 18.09.2020 - 00:16

      Ima. Prednarudžba im je toliko blokana da su je morali privremeno zagasiti

  • Sibilant

    17.09.2020 - 19:16

    Ha, ha, koji šamar konzolarcima… Priznajte da sada i usr**a Stadia ne zvuči loše.

    • drazensi

      @Sibilant, 17.09.2020 - 19:23

      Stadia uvijek zvuci lose. Kakav samar tocno?

    • Sinek

      @Sibilant, 17.09.2020 - 22:25

      sifilis zvuci bolje od stadie

  • drazensi

    17.09.2020 - 19:23

    Kupujem sljedece godine za State of Play u 6. mjesecu. Tad ce biti prvi popust, vrlo vjerojatno i neka custom konzola i bugovi ce se iskristalizirat.

  • st.srki

    17.09.2020 - 21:14

    Zna li netko za neki hrvatski webshop gdje se PS5 može prednaručiti, ali da se može platiti putem PayPala?

    • personauser

      @st.srki, 17.09.2020 - 22:21

      svijet medija

    • personauser

      @personauser, 17.09.2020 - 22:23

      edit: tek sam sada vidio da si prednarucio u svijet medija

    • st.srki

      @personauser, 17.09.2020 - 22:31

      da, u međuvremenu sam vidia link koji si stavia u prethodnom komentaru. tnx 🙂

  • bakyos

    17.09.2020 - 21:14

    Je li itko uspio naručiti PS 5 sa Santa Domenice? Meni stalno vrti kod nakon plaćanja i ništa.

  • Okramtaker

    17.09.2020 - 21:36

    Ma uzmem kad mi ode ps4 jos imam ja igara za prič dosta a i za netflix je dobar tako da ono…

  • Makaveli777

    17.09.2020 - 22:49

    Fulao sam za 150 kn ( 4000 kn ) cijenu ali sam pogodio datum izlaska konzole. Kada sam vidio da Walmart najavio i do 70% popusta za staru konzolu za crni petak u svojim trgovinama u Americi bio sam 100% siguran da PS5 izlazi 10 dana prije crnog petka.

  • Ki-ya Karate Monster

    17.09.2020 - 22:59

    Ja sam se odlučio za Xbox Series S, jedini problem je kako doći do konzole?!

    • personauser

      @Ki-ya Karate Monster, 17.09.2020 - 23:40

      Gamershop.hr

    • personauser

      @Ki-ya Karate Monster, 17.09.2020 - 23:46

      Amazon, SimplyGames, Alzashop, Shopto….

  • Tiko222

    18.09.2020 - 02:18

    Ako netko jos misli prednarucit nek pozure jer je digital edition vec rasprodan i kolko vidim i vani je skoro sve rasprpdano cim su pocele prednarudzbe

  • Sentiel FH-016

    18.09.2020 - 07:52

    Radi bi si kupio auto nego opet trosio novce i oci na ekran i bezobrazno skupe igre…

    • Darac83

      @Sentiel FH-016, 18.09.2020 - 10:33

      Pa kupi… 🙂

  • Virty

    18.09.2020 - 08:10

    Prednarudžba obavljena za BR izdanje.
    Oh yea 🙂

  • Nightyx

    18.09.2020 - 08:37

    uzmem digital edition, pretplatim se na psplus godinu dana i igram free igre sve dok ne budu neka snizenja aktualnih 😀

  • Chimichangas

    18.09.2020 - 08:52

    Evo u Sancti resprodano sve, tek će se moći kupiti u prosincu ili siječnu. Sve se nema.. 😀

  • personauser

    18.09.2020 - 12:07

    Ako netko nije uspio prednarucitiu SD, Svijet medija moze prednaruciti u HT, ali putem pretplate treba uzeti ako uzimate putem HT

    https://www.hrvatskitelekom.hr/sony-playstation5-ps5

  • Zderko

    18.09.2020 - 12:07

    evo ga već se pojavljuju trgovine na nabavi https://www.nabava.net/konzole/playstation-5-ps5-cijena-117487781 bit će zanimljivo kad se to malo popuni

  • kebbab

    18.09.2020 - 12:48

    Kod nas imamo katastrofu. Game shopovi imaju po 300 prednarudžbi ali možda će dobiti po 30 konzola ??? Drugi je problem što prikupljaju avans.

    • personauser

      @kebbab, 18.09.2020 - 13:24

      kakav je playgame.si

    • kebbab

      @personauser, 18.09.2020 - 16:01

      Evo napravio sam odličan biznis PS5 (500€) + dodatan kontroler (60€) + punjač za dva kontrolera (26€) + slušalice (90€) + Spider-Man Miles Morales (54€) 730€ 😁

    • kebbab

      @kebbab, 18.09.2020 - 16:39

      Samo još 62 dana treba izdržat 😅

    • personauser

      @kebbab, 18.09.2020 - 17:24

      DualSense kosta 70 eura, a ne 60

      DualSense™ Wireless Controller (standalone) – US$69.99/CAD$89.99/¥6,980/€69.99 (RRP)

    • kebbab

      @personauser, 19.09.2020 - 08:27

      Ma ja ga dobijam za 53,27€. Imam prave ljude na pravim mjestima. Nekad mi skine i porez 😁😁

  • Chimichangas

    18.09.2020 - 13:18

    Znači sony je pripremio premalo konzola za Hrvatsko tržište

    • drazensi

      @Chimichangas, 19.09.2020 - 00:08

      Nije. To ti se zove stvaranje umjetne nestasice. Pogledaj situaciju u svijetu. Prvi dan su sve bile rasprodane. Onda su kao drugi dan dobili magicno nove zalihe. Stavaranje pomutnje, umjetnih nestasica kod ljudi izaziva shoping spree i kupuju jer misle da nece inace moci doci do konzole do sljedece godine :). Ako Sony proda u prva 2 mjeseca 15 milijuna konzola kolko ih misli proizvesti ove godine onda ima svaka dala 🙂

  • knez79

    19.09.2020 - 11:16

    Netreba na prvu kupovati odmah konzolu,jos je tu jako puno nepoznaninca oko rada konzole.Bolje malo pricekati,pogledati misljenja i recenzije strucnjaka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?