HCL.HR

PlayStation Plus od danas nudi deset puta više mjesta za pohranu na “oblaku”

Zoran Žalac 08.02.2019.   •   3 komentara   •   Tehnologija


Pretplatnici usluge PlayStation Plus od sada na PlayStation 4 konzoli mogu iskoristiti deset puta više prostora za skladištenje snimljenih pozicija iz igara.

Prošlog mjeseca bilo je najavljeno kako će usluga PlayStation Plus dobiti proširenje prostora za skladištenje podataka u oblaku. Sada je ta promjena formalno stupila na snagu pa umjesto dosadašnjih 10 gigabajta prostora pretplatnici PS Plusa dobivaju čak 100 GB prostora za pohranu. Ovo se, doduše, odnosi samo na one koji koriste PlayStation 4 konzolu jer PS Plus od ovoga mjeseca više nije aktivan na PlayStationu 3 i PlayStation Viti.

Iako ovo nije stvar koju su korisnici tražili (svi bi umjesto toga radije vidjeli jednu dodatnu igru kao poklon), dobra je vijest da se više nitko ne treba brinuti hoće li mu snimljene pozicije iz igara negdje ostati sačuvane. Uostalom, tko zna – možda je ovo Sonyjev potez za budućnost u kojoj će se prostor moći koristiti i za nešto drugo osim snimljenih pozicija iz igara.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • 312AE

    08.02.2019 - 14:43

    Ja tu funkciju još nisam previše koristil. Sam jednom je probal, kad sam s Ps 4 prešel na Ps 4 Pro. Neznam dali puno ljudi koristi tu funkciju, a i lako ju je zanemariti?! Možda stvarno u budućnodti kod stremanja.

  • Head Hunter

    08.02.2019 - 19:58

    Bilo je i vrijeme da za 58kn mjesečno dobijemo pa ako ništa drugo barem “Cloud” prostor za pohranu… Tih 100gb će nam barem nešto pomoći za ionako prenatrpane konzole.

    • undisputed_kiki

      @Head Hunter, 10.02.2019 - 08:42

      Nikad nisam dao vise od 365 kn za godisnju clanarinu…to je kuna po danu tako da mi je skroz ok cijena za cijeku godinu..58 kn mjesecno je puno placati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?