HCL.HR

PlayStation VR uskoro će proslaviti treći rođendan, brojne su mu igre na sniženjima

Zoran Žalac 11.10.2019.   •   6 komentara


Kroz idućih jedanaest dana u PlayStation Trgovini možete pronaći PlayStation VR igre po znatno nižim cijenama.

PlayStation VR ovoga mjeseca ulazi u svoju četvrtu godinu postojanja. Osobno prema tom uređaju nikada nisam razvio simpatiju, ne nužno zbog samog hardvera koliko zbog igara koje generalno nude premalo za traženu cijenu. No, postoji riješenje za to, a ono je u sniženjima. Upravo je u tijeku akcija povodom PS VR rođendana te su brojnim igrama cijene prepolovljene.

Prava je to prilika da nabavite neke kvalitetne naslove kao što su: Farpoint (89 kn), Astro Bot: Rescue Mission (149 kn), Moss (109 kn), Blood & Truth (179 kn) ili Superhot VR (109 kn). Ako pak želite nešto sadržajnija iskustva, Skyrim VR nudi se za 179 kn, Borderlands 2 VR za 199 kn, a Resident Evil 7 za 109 kn. Istina, stare su to igre, ali su interesantne kao VR iskustvo.

Nažalost, nisu sve VR igre na sniženju pa su primjerice Beat Saber i Star Trek: Bridge Crew ostali pri svojim visokim cijenama. U bilo kojem slučaju, akcija će trajati do 22. 10., a punu ponudu možete provjeriti na ovoj poveznici.

Komentari (6)

  • Petar Marjolovic

    11.10.2019 - 18:44

    Ovaj lik na slici izgleda isto kao Zoranov logo na hcl-u. Po pitanju VR mi se čini kako ima dosta bugova a da je ponuda igara mala i loša. Mislim da tu ima još dosta mjesta za razvijanje.

    • deanHR

      @Petar Marjolovic, 11.10.2019 - 19:21

      To i je taj lik…

  • deanHR

    11.10.2019 - 19:23

    Iskreno, nisam mislio da su već prošle tri godine od kad ga imam. A sve te igre imam a i puno njih koje bi trebalo svakako probati u VRu. Nadam se samo da će za sve te igre kod dolaska ps5 i psvr2 doći nekakav patch za više teksture jer to je jedino što tim igrama fali.

  • moordrak

    12.10.2019 - 09:42

    Tri godine?! Što vrijeme leti… Eto baš sam si nedavno isprintao stalak za kacigu pa reko da se malo podsjetimAstroBota. Možda si upiknem Farpoint i Moss. VR nažalost samo skuplja prašinu na polici…

  • Meeple666

    13.10.2019 - 16:47

    Na PS4 igram najviše VR igre. Da imam novaca uboa bi odmah Oculus Quest zbog prenosivosti. Meni osobno u top 3 najboljih stvari u video igrama otkad ih igram (40 godina). SuperHot ako nisi igrao u VR-u kao da ga nisi ni igrao, Wipeout u VR-u je prebolesno iskustvo, nakon pola sata REZa poslije posla sam resetiran, PinballFX kao da si u kafani (jedino mi fali miris duvana), vatanje ribe u Catch & Releasu, mogu ovako…

  • Head Hunter

    15.10.2019 - 12:58

    Kupio sam vr naočale, isprobao i prodao dalje. Nije mi se nikako svidjelo jer ima previše posla oko toga. Prvo neka poprave vr pa onda prodaju igrice. Dokle god ti moras pola stana premjestit i oblacit se ko vitez sa opremom ljudi to nece igrat…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?