HCL.HR

Pratite najbrže gamere svijeta na live streamu, počeo SGDQ 2016

Igor Belan 04.07.2016.   •   3 komentara


Ekipa koja može završiti igre duge 15 sati za 5 minuta opet se okupila pokazati svoje skillse pred kamerama u dobrotvorne svrhe. Uživajte u nevjerojatnim gameplay trenucima u raznim igrama kroz cijeli ovaj tjedan.

summer-games-done-quick

Humanitarni gamerski maraton Summer Games Done Quick 2016 počeo je jučer, a trajat će sve do 9.07., odnosno do sljedeće subote. Cijela stvar može se pratiti uživo, a svaki dan trajanja eventa neki od najvještijih gamera svijeta pokazat će svoje speedrunning skillse pred kamerama cijelom svijetu.

Ukratko, ta ekipa što se naziva speedrunnerima igra jedno te istu igru iznova i iznova, svaki put tražeći nove načine da je završi od početka do kraja što brže. Obično se cijela zajednica igrača okupi oko igara koje imaju dobar speedrunnerski potencijal kako bi zajedno otkrili glitcheve, odnosno prolaze koji mogu skratiti vrijeme potrebno da se dođe do kraja igre.

No nije sve u pronalaženju glitcheva, potrebna je i velika količina koncentracije, skilla i vježbe da bi se igre završile tako brzo. Vidjet ćemo tako mnoge zanimljive speedrunning gameplaye tijekom ovog eventa – od prelaženja Tony Hawks Undergrounda od početka do kraja za svega 45 minuta, do prelaženja Fallouta 3 za nevjerojatnih 18 minuta (ne sati, baš minuta). Potpuno očekivano, ovo je i jedan od najpopularnijih streamova na Twitchu trenutno, s preko 80 000 simultanih gledatelja u ovom trenutku.

Provjerite raspored da vidite koja igra će se u koje vrijeme brzinski prelaziti i uključite se u live stream koji prilažemo dolje da vidite što se trenutno igra.

Ako vas taj sadržaj zabavlja, imajte na umu da je cijeli event humanitarne naravi pa donacije od gledatelja odlaze organizaciji Doctors Without Borders. Ako vam nije drago donirati na taj način, možete kupiti i posebni SGDQ Humble Bundle, zarada od kojeg također odlazi u potpunosti u humanitarne svrhe.

Komentari (3)

  • Veljko12

    04.07.2016 - 12:33

    To se zove hardcore gaming!

  • Dom3gaming

    04.07.2016 - 16:21

    Ja predem MW3 u sat vrimena. Lol 🙂

  • almoustevil665

    04.07.2016 - 16:52

    Jedino ovakvu vrstu strimova mogu da malo pogledam,jer ovi ljudi su mašine.A ne ono kada se neko krevelji ko majmun u kameru,stvarno ne znam kako današnji klinci uživaju u tome.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?