HCL.HR

Početkom godine Nintendo izdaje igru za vježbanje moždanih vijuga

Pero Mlinar 14.10.2019.   •   1 komentara


Dr. Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch novi je nastavak u istoimenom serijalu logičkih igara, najavljen za početak 2020. godine.

Ne znam za vas, ali da mi netko kaže da nabrojim serijale koji su s nama više od desetljeća, Dr Kawashima’s Brain Training ne bi bio na mojoj listi. Ne da se njega ne bih sjetio, nego, dabome, do danas nisam znao da on uopće postoji. A iduće godine navršit će on petnaest godina…

Puste su to priče. Zanimljivije od mojih znanja i neznanja jest da se taj okrugli rođendan u Nintendu neće slaviti u prazno. Tako je već za početak godine najavljeno da izlazi novi nastavak, Dr. Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch, koji će u Europi izaći 3. 1. 2020. Taman nakon triježnjenja od proslave Nove godine.

Ovo su neke od stvari koje se znaju o igri: u njoj će se rješavati problemski zadaci (to je barem jasno), kojima će se moći pristupiti tako da se koristi Joy-con kamera ili stylus ili, čisto starinski – preko prstiju. Osim što će ih se moći rješavati nasamo, postojat će mogućnost da se izazove prijatelja, ali i da se igra zaigra mrežno. Cilj je, naravno, dobro uvježbati mozak (ili barem pokazati da imate kvalitetniji mozak od prijatelja).

Zadaci su raznoliki, a više o igri možete saznati iz foršpana.

Komentari (1)

  • Kiner Pingvin

    15.10.2019 - 18:56

    Pero nam nije čuo za ovaj serijal…Nije ni meni jako poznat,ali Pero…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?