HCL.HR

Početkom idućeg mjeseca igramo mračnu akcijsku avanturu Pascal’s Wager: Definitive Edition

Stjepan Fikter 22.02.2021.   •   4 komentara


Nakon mobilne verzije, Pascal’s Wager uskoro stiže i na Steam sa svim blagodatima koje omogućuje PC verzija te s cjelokupnim sadržajem koji je dostupan u mobilnoj.

Prošle godine za mobitele izašla je akcijska avantura Pascal’s Wager i pokupila pozitivne komentare i ocjene od strane igrača. Među tim komentarima bili su i upiti vezani za prebacivanje igre na druge platforme, a sada je otkriveno kako Pascal’s Wager: Definitive Edition igramo od 12. 3. na PC-u.

Ovdje je riječ o akcijskoj avanturi u kojoj je dodana žličica RPG elemenata te nas stavlja u ulogu Couriersa. Sama igra smještena je u zemlju Solas koju je prekrila tamna magla iliti Dark Mist. Osim istraživanja tajni i misterija, bit će tu i borbe za koju developeri kažu kako će pružiti izazovno iskustvo.

Tako ćemo na izbor imati petero likova od kojih svaki ima svoj unikatni stil borbe s time kako će mračne sile s kojima ćemo se susretati biti neumoljive i lukave. Boss bitke bi također trebale pružiti ultimativni test za naše planiranje i reflekse, a ako nam bude preteško bit će dostupan i opcionalni Casual Mode.

Komentari (4)

  • Master88

    23.02.2021 - 08:36

    Slično kao Bloodborne

  • Emperor Ghaleon

    23.02.2021 - 08:53

    Nikad čuo za tu igru. OK, jesam sada, i realno ne bih ni pogledao ovaj trailer da nisam na početnoj stranici vidio komentar od kolege Master88, haha. (al’ ozbiljno)
    Koliko je ovo ”Souls igra” to ćemo vidjeti kad izađe, jer danas svaka igra koja je akcijski orijentirana i još ako je malo mračnija se naziva Souls klonom. Doduše, velika većina njih je teško smeće i u moru tog jednoličnog smeća samo se Mortal Shell izdvaja kao jedini igrivi naslov (iako se bolno očito da je riječ o studentskom projektu u Unreal engineu). The Surge još nisam probao, tho.
    Am interested!

    • darkness666

      @Emperor Ghaleon, 23.02.2021 - 11:19

      Surge mi se ne svidja..po meni najbolja soulslike igra je lords of fallen koja ne dolazi od from softwera

    • Emperor Ghaleon

      @darkness666, 23.02.2021 - 13:49

      Vidiš, meni ta igra nikako nije sjela, prvenstveno jer većinu vremena nisam ni skužio što se događa na ekranu. Odustao nakon par sati i više joj se nisam vratio. A dobro, ionako je koštala nekih 30-ak kuna (na sniženju), pa ne cvilim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?