HCL.HR

Pogledajte Baldur’s Gate: Enhanced Edition gameplay trailer

Igor Belan 25.11.2012.   •   3 komentara


Remake popularnog RPG klasika Baldur’s Gate i ekspanzije mu Tales of the Sword Coast uskoro izlazi, ima novi engine, a sada ga možete vidjeti i u akciji.

Overhaul Games nam je odlučio pokazati kako izgleda njihova poboljšana verzija RPG klasika Baldurs Gatea, koja izlazi 28. studenog na iOS (iPad), PC i Mac platforme. Učinili su to putem gameplay trailera koji u minutu i pol prikazuje nadograđenu verziju igrina Infinity Enginea u akciji kao i novi inventory ekran.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition sadržavati će originalnu Baldur’s Gate igru, Tales of the Sword Coast ekspanziju te novi sadržaj u obliku potpuno nove avanture i troje novih likova. Android verzija trebala bi uslijediti ubrzo nakon izlaska za gore navedene platforme.

Komentari (3)

  • shadowsc3

    25.11.2012 - 18:50

    Ovo ću sigurno zaigrat da probam, premlad sam gamer pa nikad nisam igrao ovako stare igre(imao jesam prastari komp iz 96 još prije pet godina, al sam na njemu igrao samo StarCraft, Septerru Core, Age of Mythology i Age Of Empires 2), a čuo sam da je to jedna fantastična igra, šteta što sam zadnjih godina s sve boljom grafiku ja postao osjetljiviji na lošiju, tj. smeta mi više, al ovo ne izgleda uopće loše 😀

  • Rogue

    25.11.2012 - 19:49

    Melem za moje oci. Far Cry 3 ce morat pricekat dok po 100. put odigram najbolju igru ikad napravljenu.

  • Malevolent

    26.11.2012 - 19:21

    Za mene, što se tiče gaminga ;

    Baldur's gate > Sve

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?