HCL.HR

Pogledajte kako izgleda borilačka igra u svijetu League of Legendsa – Project L

Zoran Žalac 22.11.2021.   •   4 komentara


Iz Riot Gamesa su otkrili prve detalje svoje sljedeće igre – borilačkog naslova pod radnim imenom Project L.

Tvorci League of Legendsa namjeravaju se u skorijoj budućnosti ubaciti u zajednicu borilačkih igara. Prije dvije godine najavili su svoj Project L – tabačinu iz svijeta LoL-a, a sada napokon imaju nešto konkretno za prikazati. Napominju kako je Project L još uvijek u konceptualnoj fazi te da ono što sada imaju za prikazati nije konačna verzija onoga što ćemo jednoga dana igrati.

Riotova borilačka igra bit će tag-team formata, odnosno igrači će imati dva borca u timu te će ih naizmjenično mijenjati tijekom meča. Kontrole će u igri biti “jednostavne za naučiti, a teške za savladati”. Vizualni stil igre bit će ovakav kakvog i vidite u donjem videu.

Ideja iza Riotove tabačine bit će izgradnja najboljeg mogućeg netcodea u žanru borilačkih igara. U tom pothvatu rollback im je temelj, a koristit će i postojeće tehnologije, poput RiotDirecta za smanjenje pinga (razvijenog za LoL i Valorant).

Za sada je Project L u igrivom stanju što se tiče gameplaya i kontrola, ali tek mu slijedi smišljanje sadržaja. Drugim riječima, igra još nema roster šampiona ni lokacije na kojima će se oni boriti, nema sučelje, sustav rankova, itd. Isto tako nema ni konkretan datum izlaska, no u Riotu obećavaju da će o svojoj borilačkoj igri ponovno pričati nekad u drugoj polovici 2022. godine.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • tryon

    22.11.2021 - 11:13

    Niti jedna vijest o Arcane-u? :O

    • ScoobyDooo

      @tryon, 22.11.2021 - 14:09

      I mene cudi,serija je masterpeace…

    • Agent

      @ScoobyDooo, 22.11.2021 - 16:42

      Pa i nebi baš rekao,kraj je dosta meh.Sezona 2 je potvrđena i navodno pojavit će se ww

    • ScoobyDooo

      @Agent, 23.11.2021 - 02:49

      Mene je kraj odusevio.Serija je predobro napravljena,od karaktera animacije i svega.Serija jos drzi max rating.Za drugu sezonu..Eh to sad moze biti svasta,Noxus se vec spominje pa vjv sljedeci arc ce biti noxus i demacia.Sad je samo pitanje oce li odmah mutirati svi iz Piltovera i Zauna kao WW i Twitch il ce odmah ici na Dravena i Dariusa.Previse je easter-eggova u ovih 6 epizoda,a lore je prevelik.Ima materijala za 20 sezona xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?