HCL.HR

Pogledajte kako izgleda Dino Crisis Remake (koji nikada nećemo igrati)

Zoran Žalac 16.09.2019.   •   3 komentara


Neslužbena prerada Dino Crisisa u Unreal Engine 4 napokon ima prve dinosaure i izgleda kao da nikada neće zaživjeti.

Serijal igara Dino Crisis nedavno je napunio dva desetljeća postojanja i tom prigodom počele su se javljati želje za preradom originalne igre. S obzirom da u Capcomu nisu pokazali namjeru oživljavanja te igre, oživljavanje dinosaura najavili su sami fanovi serijala. Ekipa pod nazivom Team Arklay pokrenula je tako projekt prerade Dino Crisisa u Unreal Engineu 4.

Prije dva mjeseca prikazali su nam samo mapu igre, ali sada imaju nešto konkretno. Naime, počeli su dodavati dinosaure, a u igru su uvrstili i protagonisticu Reginu. Prema novim snimkama sve to izgleda amaterski, ali bolje i tako nego nikako.

U bilo kojem slučaju, ne treba od ovog projekta očekivati mnogo toga. Uspjeh bi bio taj da jednoga dana uopće zaživi kao nešto što možemo skinuti i zaigrati. Capcom s ovime nema nikakve veze niti je dao zeleno svjetlo za projekt. Samim time, mali su izgledi da će dinosauri ponovno ući u krizu.

Komentari (3)

  • nemessis

    16.09.2019 - 20:54

    A mogo bi capcom napraviti remake em sto ima puno interesa od fanova a i nista bolje sto se tice tih dinosaura do danas nije izaslo osim donekle turok i jurassic world evolution….

  • TitanShifter

    17.09.2019 - 11:46

    Zasto capcom ne zeli napravit remake? Sa danasnjom tehnologijom to bi brutalno izgledalo i nije kao da je trziste puno dinosaura.

  • MakikaM91

    17.09.2019 - 22:23

    Mozda prvo da naprave taj novi RE 3 Nemesis pa onda se bace na Dino Crisis. Sto mislim da ipak ako uopce rade Remake na DC da ce to biti igra za Ps5.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?