HCL.HR

Pogledajte kako izgleda Nivalis, simulacija života u prljavoj cyberpunk budućnosti

Zoran Žalac 13.06.2022.   •   1 komentara


Nivalis nam obećava bogat poduzetnički život u megapolisu, kao i priliku da se kroz različite krugove društva probijemo do samog vrha.

Izdavačka kuća 505 Games i developer ION Lands otkrili su Nivalis – simulaciju života u cyberpunk okruženju. Nivalis je u razvoju za PC platformu, rađena u specifičnom vizualnom stilu (pomoću voksela) tako da izgleda vrlo atraktivno i detaljno, baš poput kakvog futurističkog grada iz Bladerunnera. Igra će se igrati iz perspektive prvog lica.

U Nivalisu ćemo biti poduzetnik koji će moći otvarati restorane, noćne klubove i sl. Svaki će početak biti težak pa prije restorana treba prvo proći štand brze hrane. No, kad situacija postane stresna, uvijek ćemo moći okrenuti leđa i otići na pecanje.

Nivalis je inače megapolis u kojemu bande prodaju organe, a policajci pišu kazne za disanje. No, to je isto tako grad u kojemu ćemo si moći kupiti kuću/stan, upoznati građane i pronaći si ljubav svog života.

Komentari (1)

  • kaurazmaj23

    13.06.2022 - 17:52

    Očekivo sam puno više vizualnog napretka i sumnjo u optimizaciju al sad vidim da ovo neče biti nikakav problem za igrati. Prethodni video je ostavio drugačiji dojam i impresivniju grafiku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?