HCL.HR

Pogledajte kako će Super Mario 3D World iskoristiti Wii U GamePad

nebel 08.11.2013.   •   0 komentara


Kroz dva nova videa za Super Mario 3D World pogledajte kako izgleda poseban level s Captain Toadom te kako će igra iskoristiti Wii U Gamepad. Oh da, imamo i 18 novih screenshota.

Ekipa s Eurogamera objavila je dva videa iz Super Mario 3D Worlda koji pokazuju neke dijelove iz igre koje do sada nismo imali prilike vidjeti. Otkrili su nam kako izgledaju posebni leveli s Captain Toadom – nije riječ o klasičnim platformerskim levelima, već o levelima u kojima ćemo rješavati jednostavne zagonetke i morati tempirati naš prolazak pokraj neprijatelja.

Osim toga, prikazano je kako će ova velika Wii U ekskluziva zapravo koristiti Wii U GamePad – pripremite se na tapkanje po ekranu i puhanje u mikrofon kako biste prešli posebne dijelove nekih levela te otkrili skrivene neprijatelje.

Super Mario 3D World najveća je Wii U ekskluziva ove godine, a Nintendo se nada kako će pomoći pokrenuti prodaju same konzole ove blagdanske sezone. Na policama trgovina igra će se naći 29. studenog. U našoj galeriji screenshota pogledajte 18 potpuno novih slika, ispod ovih riječi izdvajamo samo četiri komada.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?