HCL.HR

Pogledajte kako izgleda nova hrvatska igra The Uncharted Roads Of Marco Polo

Zoran Žalac 19.08.2022.   •   4 komentara


Nezavisni zagrebački studio Dreamtale Entertainment objavio je prvi video za svoju nadolazeću igru The Uncharted Roads Of Marco Polo.

Sljedećeg mjeseca na Android te iOS uređaje stiže domaća igra The Uncharted Roads Of Marco Polo. Klasična point’n’click avantura malog zagrebačkog tima Dreamtale Entertainment bit će smještena u današnje doba, na području Republike Hrvatske. Provest će nas tako kroz nekoliko hrvatskih gradova, od Korčule preko Hvara sve do Zagreba, prezentiranih kroz 50-ak rukom crtanih lokacija u Unity engineu.

Cijela stvar lagano nas podsjeća na klasični PNC naslov Broken Sword, a tome svakako doprinose i likovi. U glavnoj ulozi bit će plavokosi mladić Oliver, a premda bi ime moglo upućivati na domaćeg protagonista, lik je zapravo iz Australije. Baš kao i nezaboravni George Stobbart, Oliver također ima svoju pratilju.

Premda se igra razvija za mobilne uređaje, u planu je i verzija za PC koja bi se jednog dana trebala pojaviti na Steamu.

Komentari (4)

  • Agent

    19.08.2022 - 14:41

    Nisu previše pokazali ali izgleda ok. Samo me jedna stvar bode u oči. Zašto neki likovi imaju na rukama nokte a drugi nemaju?

  • Stitrek

    19.08.2022 - 15:15

    Dobro je da imamo nove point and click igre, ovo bi moglo biti interesantno.

    • PppPP

      @Stitrek, 19.08.2022 - 16:04

      Izgubilo je puno to popularnost nažalost

  • Stecajni_upravnik

    20.08.2022 - 10:05

    Bravo za komsiluk! Ne zanima me ovaj tip igara ( nije moj fazon ) ali mi je drago kada se ekipa sa ovih prostora zapljune bilo gde na globalu. Dodatno mi se dopada sto se radnja desava u CRO, to je taj zdravi patriotizam, kao i Mate koji na svakom vozilu ima stilizovanu kravatu, hrvatski izum koji je toliko odusevio tadasnjeg Papu, od kada cela garda nosi kravate👍

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?