HCL.HR

Oznaka: Igre iz Hrvatske

HCL VideoIgramo SCUM (EP2): Nemojte ići u Tisno!

Igor Belan 02.09.2018.

Pogledajte moj najnoviji pokušaj skupljanja Fame pointsa vještim preživljavanjem u hrvatskoj hit igri SCUM. Imao sam sreće s opremom i sve je išlo dobro… dok nisam došao do jednog raskrižja i završio u “tisnoj” situaciji.

Proizvodnja videoigara u Hrvatskoj je sada priznata kao audiovizualna djelatnost

Zoran Žalac 01.07.2018.

Hrvatski sabor izglasao je novi Zakon o audiovizualnim djelatnostima u koji je po prvi put uvrštena kategorija videoigara.

Provjerite kako Serious Sam kosi neprijatelje kombajnom

Zoran Žalac 22.06.2018.

Serious Sam 4: Planet Badass dobio je svoj prvi prikaz gameplayja iz pre-alpha verzije u kojemu možemo vidjeti kako će izgledati napucavanje, ali i vožnja različitim vozilima.

U Serious Sam 4 vozit ćemo kombajn i papamobil

Zoran Žalac 09.06.2018.

Serious Sam 4: Planet Badass dobio je svoju stranicu na Steamu, a s njom i prve detalje koji su nam potvrdili kako se ne radi o igri otvorenog svijeta.

U izradi je Starpoint Gemini 3, nastavak domaće SF uspješnice

Zoran Žalac 25.05.2018.

Zagrebački LGM Games otkrio je kako radi na trećem dijelu nagrađivane franšize Starpoint Gemini, za sada u vrlo ranoj fazi razvoja.

HCL VideoPrijavite se i naučite raditi videoigre besplatno u Hrvatskoj

Igor Belan 09.05.2018.

Ako ste ikada poželjeli baviti se sve unosnijim poslom razvoja videoigara imamo dobre vijesti. U Hrvatskoj se otvara super-moderni inkubator koji će vas potpuno besplatno naučiti da napravite svoju prvu igru i izbacite je na tržište.

Novi trailer za hrvatsku horor igru Daemonical će vas naježiti

Igor Belan 06.05.2018.

Hrvatski studio Fearem nastavlja nas nabrijavati na skori izlazak njihove multiplayer horor igre Daemonical u kojoj nećete znati tko vam je prijatelj, a u kome leži ubojito čudovište.

HCL VideoZaigrali smo Inked, novu igru iz Hrvatske koja izgleda zaista drugačije

Igor Belan 29.04.2018.

Mali hrvatski studio Somnium Games ovih je dana pod izdavačkom palicom velikog Starbreezea izbacio na tržište Inked, puzzle platformer koji izgleda kao da ga je nacrtao iskusni strip-majstor… jer i jest. Dapače, i on je dio igre!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?