HCL.HR

Pogledajte koje su najpoželjnije nadolazeće igre na Steamu

Hrvoje Smoljić 18.12.2018.   •   1 komentara


Jeste li vi stavili igre kojima se najviše veselite na svoju Steam listu želja? Ako niste, informirajte se i pomozite si u donošenju odluke pregledom tuđih lista najpoželjnijih igara na toj prodajnoj platformi.

Jeste li znali da Steam ima opciju da pregledate najpoželjnije nadolazeće igre? Ako niste, sada znate. Naime i nas je na tu mogućnost na Twitteru podsjetio poznati gamerski novinar Simon Carless. Sama lista sadržava igre koje se unatrag nekoliko mjeseci najčešće nalaze na listama želja brojnih igrača.

Pomalo očekivano na samom vrhu se nalaze veliki nadolazeći naslovi poput Sekiro: Shadows Die Twice, Resident Evil 2 remake, Metro Exodus i Devil May Cry 5. U top 10 igara se također pojavljuje nadolazeća Total War igra, akcijski Biomutant te nedavno najavljeni The Outer Worlds. Ono što pomalo iznenađuje je broj strateških igara se pojavljuje na prvoj stranici ovog popisa. Osim spomenutog Total Wara tako imamo dobro poznate igre kao što su Tropico, Civilization i Anno, ali i nešto manje poznate Imperator: Rome te Industries of Titan.

Kako silazimo po listi nađe se tu i par iznenađenja, ali i igara s kojima prethodno nismo bili pobliže upoznati. S ozbirom na to, ovo će zasigurno poslužiti kao izvrsno mjesto za pregled svih igara koje izlaze tijekom sljedeće godine. Samo ju nemojte koristiti kao garanciju da će neka igra biti dobra i ipak pričekajte naše recenzije.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • darijoman

    18.12.2018 - 10:42

    Za Sekiro, Metro i Resident Evil 2 nije potrebni čekati recenziju. To se ne može pogriješiti 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?