HCL.HR

Pogledajte koji igrači idu na finale regije South East Europe Championshipa!

Miroslav Pervan 06.04.2015.   •   0 komentara


Završeni su kvalifikacijski kupovi Adriatic regije u igrama Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone i League of Legends. Evo koji timovi idu u finale regije SEEC-a i napad na nagradni fond od 5000 eura.

Protekle subote su odigrani kvalifikacijski kupovi za finale Adriatic regije ESL South East European Championshipa u igrama Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone i League of Legends. Bilo je igrača iz gotovo svih zemalja u regiji, a sada konačno znamo i kompletan popis finalista regije gdje će se igrači i timovi boriti za svoje mjesto u grupnoj fazi SEEC-a.

Obzirom na današnje trendove popularnosti igara u regiji i broj igrača koji je zainteresiran za natjecanja, CS:GO timovi su definitivno iznenadili interesom za ovo natjecanje jer je u dva kvalifikacijska kupa nastupilo ukupno 50 od 60 prijavljenih timova. Posebno nam je drago da je čak šest zemalja od osam iz naše regije imalo svoje CS:GO predstavnike u ovim kvalifikacijama. Kako su protekla oba kvalifikacijska kupa pogledajte na sljedećim linkovima.

LINK: 1. kvalifikacijski kup Adriatic regije
LINK: 2. kvalifikacijski kup Adriatic regije.

Kako je 2. kvalifikacijski kup ujedno bio i posljednji u Adriatic regiji poznati su nam i sljedeći finalisti:

1. KVALIFIKACIJSKI KUP 1. EasyPeasyLemonSqueezyY (Srbija)
2. Here for Beer (Hrvatska)
3. Gametime (Hrvatska)
4. Rude Bunch (Srbija)

2. KVALIFIKACIJSKI KUP 1. GIANT5 (Hrvatska)
2. infectedNation (Srbija)
3. RANGERS GAMING (Albanija)
4. uNdErDaWgZ (Slovenija)

Finalisti će se susresti u sljedećem kupu koji je na rasporedu već ovu subotu 11.4.2015. s početkom u 18:00 sati. U ovom finalu regije važno je napomenuti da će samo prva 3 tima osigurati prolazak u grupnu fazu. Nakon grupne faze, na redu je online playoff i zatim offline finale na kojemu će se najbolji igrači naše regije boriti s najboljim igračima ostalih regija u ovom Prvenstvu i to za ukupni novčani nagradni fond od 2,000 eura.

Kako će izgledati početak finala regije možete pogledati ovdje.

U Hearthstone kvalifikacijskim kupovima nastupila su ukupno 72 igrača od 119 prijavljenih. Oba kupa bila su nevjerojatno interesantna obzirom na neke od najjačih igrača iz regije koji su pristupili natjecanju, a jedan od osvrta na 1. kvalifikacijski kup možete pročitati i na našem Hearthstone portalu.

Kako su prošli kupovi pogledajte ovdje za prvi kvalifikacijski kup i ovdje za drugi. Baš Kao i u CS:GO, poznati su i finalisti Adriatic regije za Hearthstone:

1. KVALIFIKACIJSKI KUP: 1. newk (Hrvatska)
2. Hanoky (Srbija)
3. Brosiv (Srbija)
4. aginho (Hrvatska)

2. KVALIFIKACIJSKI KUP: 1. Koma (Hrvatska)
2. Swips (Hrvatska)
3. Illusion (Slovenija)
4. xscr (Hrvatska)

Finalisti će se susresti na sljedećem kupu koji je na rasporedu već ovu subotu 11.4.2015. s početkom u 14:00 sati. U ovom finalu regije važno je napomenuti da će samo prva 2 igrača osigurati prolazak u grupnu fazu. Nakon grupne faze, na redu je online playoff i zatim offline finale na kojemu će se igrači boriti za ukupni novčani nagradni fond od 1,000 eura.

Kako će izgledati početak finala regije u Hearthstoneu možete pogledati ovdje.

U League of Legends kvalifikacijama nastupila su ukupno 44 tima koliko ih je bilo i prijavljenih. Kako su protekli kvalifikacijski kupovi pogledajte ovdje za prvi i ovdje za drugi kvalifikacijski kup.

Finalisti Adriatic regije za League of Legends su:

1. KVALIFIKACIJSKI KUP: 1. Unknown Soldiers (Hrvatska)
2. Glo Boyz Gaming (Srbija)
3. MeNoPolska (Hrvatska)
4. Twingic (Srbija)

2. KVALIFIKACIJSKI KUP: 1. Rejected (Crna Gora)
2. The Gate Keepers (Crna Gora)
3. Meta Breakers (Hrvatska)
4. Nexus Gaming HR (Hrvatska)

Finalisti LoL-a će se susresti u slijedećem kupu koji je na rasporedu već ovu subotu 11.4.2015. s početkom u 14:00 sati. U ovom finalu regije važno je napomenuti da će samo prva 3 tima osigurati prolazak u grupnu fazu. Nakon grupne faze, na redu su online playoff i offline finale na kojemu će se boriti za ukupni novčani nagradni fond od 2,000 eura.

Kako će izgledati početak finala regije u LoL-u možete pogledati ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?