HCL.HR

Pokemon GO borbe s novim ažuriranjem izgledaju kao Fruit Ninja

Hrvoje Smoljić 17.07.2019.   •   0 komentara


Niantic kontinuirano radi na poboljšavanju Pokemon GO mobilne igre, a posljednje u nizu odnosi se na igrin sustav borbe među igračima.

Pokemon GO je tijekom prošle godine implementirao multiplayer borbe između igrača. A sada je, između ostalog, i taj aspekt igre konačno došao na red da dobije prijeko potrebna poboljšanja. Novo ažuriranje mjenja sustav koji je do sada zahtijevao brzo tipkanje po ekranu te ga čini još aktivnijim dijelom gameplaya.

Tako će sada, kada dva igrača započnu borbu, isti morati biti nešto involviraniji žele li pobijediti protivnika. Što to znači? U ovom slučaju, tipkanje je zamijenjeno povlačenjem prsta preko ikona na ekranu. Ako ste ikada zaigrali Fruit Ninju, znate o čemu govorimo. Uz to je također poboljšan sustav procjene i pregleda statistika, ali i uspređivanje istih među različitim Pokemonima.

Hoće li ovo i druga poboljšanja natjerati igrače da se vrate ovoj igri ili privući nove, teško je reći. No, svakako je pohvalno da Niantic kontinuirano radi na poboljšanju igre koja bi jednog dana mogla postati nešto više od prolazne zanimljivosti.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?