HCL.HR

Pokémon Go Buddy Adventures produbit će vaše prijateljstvo s Pokémonima

Zoran Žalac 17.12.2019.   •   3 komentara


U zadnjem ovogodišnjem ažuriranju za Pokémon Go jednog ćemo Pokémona moći pustiti izvan Poké loptice i učiniti ga svojim prijateljem.

Sjećate li se kako je Ash Ketchum u Pokémon seriji vodio svog Pikachua izvan Poké loptice, što se kosilo sa svim konvencijama Pokémon svijeta? Isti bezobrazluk sada će se moći prakticirati i u igri Pokémon Go, zahvaljujući novom Buddy sustavu. To u prijevodu znači da ćete jednog omiljenog Pokémona moći razvijati i izvan borbi.

Naime, interakcijom s Buddy Pokémonom puni se njegov mjerač uzbuđenja (da, zvuči bizarno), što rezultira bržim sakupljanjem slatkiša i obnavljanjem srca. Buddy će imati četiri levela: na prvom će vas pratiti po mapi, na drugom levelu pojavljivat će se u borbama i donositi predmete; na trećem će donositi suvenire i ukazivati na interesantna mjesta, dok će zadnji Best Buddy level donijeti CP boost u borbi za Pokemona koji vam je naj frendać.

Nije još precizno određeno kada bi se Buddy sustav trebao pojaviti u Pokemon Go, ali očekujte da će vaši Pokemoni hodati uz vas nekad do 2020. godine. Više detalja o ovom sustavu možete pronaći na službenom blogu.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • KhorneFlake

    17.12.2019 - 19:29

    Dok ovog sirotog Magicarpa izrolam još jedno 200 i kusur kilometara, da bih ga evoluirao, i mogao da nastavim istraživanje za Mewa…

    • Dawdso

      @KhorneFlake, 18.12.2019 - 16:45

      Uf meni treba jos “samo” 120km. S tim da sam presao vec nekih 100, ali sam odustao jer sam isao Feebasa rijesiti.

    • KhorneFlake

      @Dawdso, 18.12.2019 - 17:34

      Imam ih nekoliko u invertaru, čekam 24. kad će biti 2x bonus candy za transfere, a onda kreće transfpocalypse… Ima skoro pola invertara da oslobodim. Feebas je 5km po candiju, njega strpljivo čekam da se izlegne, i povremeno kojeg uhvatim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?