HCL.HR

Posjetite push-mid.com, regionalni portal o MOBA igrama

ToxarE 11.04.2014.   •   2 komentara   •   HCL objave


Znamo da volite MOBA iliti ARTS igre, a znamo i da našoj regiji nedostaje kvalitetan portal posvećen toj sceni. Dobrodošli na Push-Mid.com.

HCL-ovoj mreži gaming portala fokusiranih na određene igre upravo se pridružio jedan potpuno novi. Naći ćete ga na domeni Push-Mid.com, a nekima od vas će već po samoj domeni biti jasno o kakvim igrama se tamo priča. Radi se naravno o MOBA iliti ARTS naslovima kao što su Dota 2, League of Legends, Strife, Heroes of the Storm, Heroes of Newerth i Smite.

Ekipa koja stoji iza Push Mida svakodnevno će raditi na dostavljanju svih relevantnih informacija o navedenim igrama. Jedan od glavnih ciljeva portala je promoviranje navedenih igara u našoj regiji te informiranje igrača o najnovijim vijestima na regionalnoj, ali i globalnoj sceni.

No ovaj novi portal je tu i da sudjeluje u organizaciji LAN i online turnira u MOBA/ARTS naslovima u svrhu izgradnje regionalne eSports scene.

Pročitajte samo kako su mudri ti Push-Midovci, citiram:

“Regionalni portali većinom pišu samo o europskim i svjetskim događanjima i timovima dok je regionalna scena veoma zapostavljena. Zbog toga će posebna pažnja biti posvećena isticanju regionalnih timova i pojedinaca te im omogućiti promidžbu koju zaslužuju i uz to potaknuti zajednicu na uključivanje u raspravu o regionalnim scenskim događanjima. Dio aktivnosti biti će i izrada tutorijala, video sadržaja i organizacija live prijenosa najzanimljivijih scenskih događanja. Svima koji su zainteresirani za natjecateljski aspekt gaminga Push-Mid će putem ESL platforme omogućiti sudjelovanje u online i offline turnirima.”

Dakle, jasno je da mudre zbore, no jesu li jaki samo na riječima? Pa zapravo, već je duboko u organizaciji PM-ov prvi turnir u Doti 2.

Turnir se održava u nedjelju 13. travnja s početkom u 18 sati, a timovi se mogu prijaviti do sat vremena prije početka kupa. U kup se može prijaviti maksimalno 32 tima, a ukupni nagradni fond kupa je 155 eura koji će se podijeliti u obliku Steam itema. Zvuči dobro? Provjerite više o turniru na stranicama Push Mida.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?