HCL.HR

Potrebno je još rada na DriveClubu da bi igra bila potpuno funkcionalna

Stjepan Fikter 28.10.2014.   •   3 komentara


Iako je DriveClub nadograđen tijekom vikenda, iz Evolution Studiosa kažu da treba još dosta posla prije nego igra postane kakvom je zamišljena.

Otkako je pompozno najvljivani DriveClub ugledao svjetlo dana početkom mjeseca prate ga problemi s online funkcijama. No, svakom novom nadogradnjom od kojih je posljednja izašla za vikend, problemi se smanjuju, ali developeri poručuju kako je potrebno još rada da igra postane onakva kakvom je zamišljena.

Putem Facebooka kažu: “Ova nadogradnja poboljšava online performanse u svim dijelovima igre i donosi specifična poboljšanja za multiplayer utrkivanje i natjecateljske liste. Više poboljšanja uslijedit će u nedjelju i ponedjeljak, ali imamo još posla da vratimo sve na pravi put prije nego vam možemo donijeti neke veće i bolje vijesti. Obavještavat ćemo vas o napretku. Kao i uvijek, cijenimo vaše mišljenje o online igranju kako se ono poboljšava, kao i o vašem vremenu provedenom uz igru u cjelini, pa slobodno nastavite i dalje dijeliti te informacije s nama.”

Budući da je potrebno još radova oko servera, PS+ verzija koja je trebala postati dostupna zajedno s cijelom igrom i dalje nema točan datum dolaska PS+ pretplatnicima. Mi smo te probleme sa serverima iskusili iz prve ruke, a je li igra dovoljno grafički impresivna da nam je skrenula pažnju s takvih problema provjerite u našoj video recenziji.

Za našu konačnu ocjenu i više detalja provjerite punu, tekstualnu recenziju.

Komentari (3)

  • MaliMicek

    28.10.2014 - 15:20

    Ne kužim. Developeri sami kažu kako je potrebno još puno rada da bi igra bila onakva kakvom su je zamišljali. Pa ako nije dovršena šta su je izbacivali ? Možda ih je stisnuo izdavač. Iako Sony je poznat po odgodama da bi baš njihove igre bile završene i dodatno ispolirane.

    • HighCroGaming

      @MaliMicek, 28.10.2014 - 18:41

      zato jer je igra tribala izac prije godinu dana

  • vjkzg

    28.10.2014 - 15:59

    Što je više igram nekako ju više i probavljam uz sve njene nedostatke a o onlineu tj plusu odavno sam napiso da je sony playstation plus bolest bez dijagnoze!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?