HCL.HR

Potvrđen Halo: The Master Chief Collection

nebel 09.06.2014.   •   2 komentara


Microsoft je učinio značajan korak za Halo serijal najavivši kolekciju od četiri igre za Xbox One konzolu, sadržajno netaknute, ali zato tehnički dotjerane.

Glasine su se još jednom pokazale točnima – na Xbox One konzolu 11. studenog ove godine stiže Halo: The Master Chief Collection koji sadrži četiri igre po cijeni jedne. Riječ je, naravno, o paketu u kojemu se nalaze Halo: Combat Evolved, Halo 2, 3 te 4. Međutim, neće to biti samo obično recikliranje igre jer će se svi naslovi vrtjeti u 1080p rezoluciji i 60 sličica u sekundi. Štoviše, Halo 2 dobit će redizajn mapa iz kampanje te nove animacije povodom desete godišnjice.

Sadržajno gledajući, ništa od spomenutih igara neće biti izostavljeno, čak niti multiplayer modovi. Okosnica će svakako biti multiplayer kultnog Haloa 2 koji će na ovaj način ponovno oživjeti. Sveukupno, igra će sadržavati više od stotinu mapa i sve MP modove koje je Halo ikada imao. Sve će to biti dostupno od samog starta – ništa se neće morati otključavati ni prelaziti da bi se nečemu pristupilo.

U ovom iznimno bogatom paketu naći će se još dvije stvari. Prva je digitalna serija zvana Halo Nightfall u produkciji Ridleya Scotta. Serija će se fokusirati na priču o prošlosti i budućnosti Master Chiefa, odnosno na povezivanje istih. Inače, Nightfall nije TV serija koju Steven Spielberg producira, a koja je najavljena prošle godine. Naposljetku, važan dio paketa je svakako i pristup beti Haloa 5 koja počinje u prosincu ove godine.

Komentari (2)

  • HighCroGaming

    10.06.2014 - 06:40

    e vazno pitanje koliko ce to sve kostat

    • Me666

      @HighCroGaming, 10.06.2014 - 06:46

      Piše ti u prvoj rečenici 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?