HCL.HR

Potvrđena je prva igra za novu Nintendovu konzolu koja još nije ni otkrivena

Zoran Žalac 20.06.2023.   •   2 komentara


Ubisoftov šef potvrdio je kako će Mario+Rabbids: Sparks of Hope biti jedna od prvih igara na novoj Ninendovoj konzoli.

Šef izdavačke kuće Ubisoft, Yves Guillemot, u razgovoru za GamesIndustry neslužbeno je potvrdio prvu igru za Nintendovu novu konzolu.

Guillemot kaže kako im je Nintendo prošle godine savjetovao da svoju igru Mario + Rabbids: Sparks of Hope zadrže za lansiranje sljedeće konzole. U Ubisoftu nisu poslušali njihov savjet te su igru lansirali prošle jeseni nadajući se dobroj prodaji. Međutim, prodajni rezultati bili su slabi unatoč odličnim kritikama i nagradama.

“Uranili smo, trebali smo čekati sljedeću konzolu.” – poručio je Ubisoftov šef. Ipak, u Ubisoftu se nadaju da će Mario + Rabbids: Sparks of Hope na kraju ipak ostvariti dobru prodaju, samo kroz duži period.

“Na Nintendovim platformama ovakve igre nikad ne umiru. Postoji 25 Mario igara na Switchu.” – izjavio je Guillemot te dodao: “Mislimo da će igra trajati deset godina jer ćemo ju ažurirati za novu konzolu koja će doći u budućnosti.”

E sad, nije sasvim jasno što znači to “ažuriranje”. Preciznije rečeno, nepoznanica je hoće li nova Nintendova konzola moći pokretati igre iz trenutne generacije Switcha. Iako nam iz Guillemotove izjave zvuči kao da će Switch verzija dobiti update za novu konzolu, isto je tako moguće da ćemo dobiti potpuno novo izdanje igre koje će se morati kupiti zasebno za novu Nintendovu konzolu.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Motor City Bengals

    20.06.2023 - 20:04

    Meni je igra bila smor. Mucio se i mucio i pustio. Ne radi toga sto mi nije islo, nego iskljucivo dosada.

    • Sinek

      @Motor City Bengals, 20.06.2023 - 21:23

      igrao sam jedinicu, nisam uspio izgurati vise od pola igre, kad igram xcom napalim se na svakom deploymentu ali ovdje jednostavno prezentacija smori nakon 7-8 sati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?