HCL.HR

Potvrđeno je: u izradi je nova Painkiller igra

Hrvoje Smoljić 10.06.2021.   •   7 komentara


Koch Media u suradnji s Saber Interactiveom konačno je odlučila otkriti karte u pogledu prošlogodišnje akvizicije najavom nove igre iz Painkiller serijala.

Već mi je pomalo žao jadnih demona. Kao da im nije dosta što ih Doom Slayer tamani na sve strane, sada se vraća i dobri stari Painkiller u namjeri da ih vrati gdje im je i mjesto. Naime izdavačka kuća Koch Media u suradnji sa developerom Saber Interactive planira izbaciti novu igru iz ove poznate franšize.

Ako niste upoznati s serijalom, originalni Painkiller izašao je davne 2004. godine, a incpiraciju u izvedbi je vukao od igara kao što su Quake, Doom i Serious Sam. Iako su ekspanzije ostavile pomalo gorak okus, original se danas smatra kultnim klasikom, a kombinacija hektične akcije, brojnih neprijatelja i maštovitih oružja i danas ga čini vrijednim igranja. Koch Media je u vlasništvo nad Painkiller i Red Faction IP-em došla prošle godine kada im ih je THQ Nordic ustupio u zamjenu za Sacred, Risen, Second Sight i Rush for Berlin.

Detalji o igri zasad nisu poznati, ali ako je suditi po developeru koji je radio na remakeovima Halo igara, remasterima Crysisa, te igrama kao što su Quake Champions i Killing Floor, franšiza je u sigurnim rukama.

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • Dick Johnson

    10.06.2021 - 22:33

    People can fly radi na Outridersima, tako da tko god radi na ovom morampriznat da bi mi bilo draže da ne radi. Stvarno nema potrebe oskvrnjivat ime i blatit obraz dobre igre. Ko želi može si upalit stare igre i napucavat kolcima cudovista.

    • nemessis

      @Dick Johnson, 11.06.2021 - 16:21

      Ok ti rokaj stare mi cemo nove kad izade

  • ukek

    10.06.2021 - 23:08

    Ipak najava Painkillera, kao sto sam i ocekivao 😎 Molit Boga da barem bude prosjecno dobro uradjena, kakvo je vrijeme flopova doslo i sa prosjecnim bi bio zadovoljan. Kako mi je drago zbog najave igre iz nekog od dobrih serijala tako me i strah sta ce na kraju ispasti.

    • Saren

      @ukek, 11.06.2021 - 01:59

      I ja se isto osjecam, jedna od najdrazih mi igara uz SS serijal i slicne igre. Nadam se samo da ce bit dobar.

  • Apocalypse4987

    11.06.2021 - 08:03

    Očekiva sam novi bulletstorm, al ni ovo nije loše

  • DjokaBA

    11.06.2021 - 08:36

    Meni je ovaj Saber Interactive garancija faila.

  • krolesi

    11.06.2021 - 15:43

    Super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?