HCL.HR

Poziv LoL, HS i CS:GO igračima – prijavite se za druge kvalifikacije SEE Championshipa!

Igor Belan 01.04.2015.   •   2 komentara


Drugi krug kvalifikacija za balkanske timove u South East Europe Championshipu kreće u subotu. Prijavite se i pokažite što znate u prvenstvu s nagradnim fondom od 5000 eura!

Na prvi kvalifikacijski kup South East Europe Championshipa privukli smo mnogo igrača iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, ali najboljima su se pokazali Srbi i Hrvati, bilo da pričamo o natjecanju u League of Legendsu, Counter-Strikeu ili Hearthstoneu.

Sigurni smo da ima tu još mnogo odličnih timova i igrača iz ostalih zemalja naše Adriatic regije, a oni će dobiti novu priliku za napad na nagradni fond ovog prvenstva od 5000 eura kroz drugi krug kvalifikacija.

Isti kreće ove subote, 04.04., a prijave za sve tri igre su otvorene sve do dana održavanja kupova. Evo točnog rasporeda s linkovima za prijavu na natjecanje:

HEARTHSTONE KUP: Subota, 04.04. u 14 sati – informacije i prijave LEAGUE OF LEGENDS KUP: Subota, 04.04. u 14 sati – informacije i prijave COUNTER-STRIKE: GO KUP: Subota, 04.04. u 17 sati – informacije i prijave

Četiri najbolja igrača, odnosno tima iz ovih kvalifikacija proći će dalje u finalne kvalifikacije Adriatic regije gdje će se susresti s pobjednicima prvih kvalifikacija i pokazati tko su najbolji igrači LoL-a, HS-a i Counter-Strikea na Balkanu.

Osim te iznimne časti i privilegije, pripremili smo i nešto konkretnije nagrade za najbolje timove na kvalifikacijama. Prva četiri mjesta u Hearthstone i CS: GO kvalifikacijama dobiti će ESL Premium račune, a za natjecatelje u League of Legends kupovima osigurali smo Riot Pointse ukupne vrijednosti 250 eura.

Ako vam nešto nije jasno oko pravila ovih kvalifikacijskih kupova ili niste sigurni kako se možete prijaviti, slobodno nas pitajte što god vas muči ispod u komentarima. Na sâmim kupovima naš tim admina će također biti prisutan i spreman pomoći oko bilo kakvih nedoumica. Na vama je samo da vježbate i prijavite se.

GLHF!

Komentari (2)

  • mihaelvg

    04.04.2015 - 11:54

    Kaj se s svojeg PC-a moze sudjelovat na natjecanju?

    • Ementaler

      @mihaelvg, 05.04.2015 - 08:25

      Pa da, najtecanje je online. Sve do offline finala koje se održava u Bukureštu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?