HCL.HR

Poznati Counter Strike: Global Offensive portal prodan stranici za klađenje


Jedna od najvećih svjetskih stranica za klađenje uspješno kupila CS:GO portal, čiji je suvlasnik Petar Milovanović – srpski Counter Strike stručnjak.

Half-Life Television, poznatiji kao HLTV, vodeći je portal u svijetu koji prenosi mečeve, provodi analize te rangira igrača i timove. Osnovan 2002. godine u Danskoj vrlo je brzo stekao popularnost. Danas portal mjesečno posjećuje, prema podacima s HLTV-a, 26,5 milijuna ljudi.

Better Collective, vodeća stranica o klađenju, uspješno je kupila HLTV. Dogovor je postignut u Kopenhagenu, a vrijedi velikih 34,5, od čega će unaprijed biti plaćeno 26,4 milijuna eura. Osim HLTV-a, spomenutoj stranici je prodan i Dusk2dk, vodeća CS:GO zajednica u Danskoj. Ista je osnovana 2016. godine, a mjesečno ju posjećuje 250,000 ljudi.

„HLTV je oduvijek bio neutralan na CS:GO području. Posljednjih 18 godina nam je to omogućavalo da objektivno donosimo vijesti i analize. Partnerstvo s Better Collectivom nam daje toliko željnu stabilnost HLTV-a, u smislu organizacijske strukture koja je potrebna kako bismo vam donosili najbolje moguće rezultate. Better Collective je HLTV osoblju dao slobodne ruke kako bi nastavili raditi i razvijati stranicu, kao što je to bio slučaj u prethodnih 18 godina“, stoji u priopćenju izvršnog direktora HLTV-a Martina Rosenbæka.

HLTV će nastaviti raditi u istom sastavu barem sljedeće tri godine, kako se navodi u službenoj objavi. Mnogi smatraju da je upravo taj portal zaslužan što je Counter Strike: GO procvjetao u posljednjih nekoliko godina. Posebno se ističe lagana mogućnost pristupa brojnim podacima na jednom mjestu i njihova rang lista pomoću koje timovi dobivaju pozivnice na velika natjecanja.

Komentari (4)

  • Haki

    01.03.2020 - 14:04

    counter strike strucnjak?

    • OppiJumM

      @Haki, 01.03.2020 - 16:42

      Šta ti nije jasno?
      Analitički stručnjak za CS, koji je i suvlasnik HLTV-a, a radi na statističkim analizama, top listama itd.

    • Haki

      @OppiJumM, 03.03.2020 - 00:10

      Pa zar nije svaki igrač stručnjak? To što radi na stranici i hcl ga proglašava stručnjakom^^ Nas dvoje smo stručnjaci u komentarima pa nas nitko ne proglašava stručnjakom :p

    • OppiJumM

      @Haki, 05.06.2020 - 19:05

      Pogrešno, da bi bio “stručnjak” moraš poznavati svaki detalj navedenog, i poznavati analitiku istog, samo igranje ne znači da i razumiješ sve podatke, jer da razumiješ vjerovatno bi ti mjesto bilo kao trener nekog teama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?