HCL.HR

Poznato je kad taktički RPG We Are Caretakers izlazi iz early accessa

Lovro Maroševac 30.12.2022.   •   1 komentara


Igra u kojoj ćemo spašavati životinje od četvrtog je mjeseca u svojoj ranoj fazi igranja, no početkom sljedeće godine izlazi u punoj verziji.

We Are Caretakers je vrlo zanimljiva igra koja se trenutno nalazi u early accessu od četvrtog mjeseca ove godine. Iako je ovdje riječ o taktičkom RPG-ju na poteze, igračev cilj je spašavati ugrožene životinje – i virtualne i stvarne. Naravno, spašavanje stvarnih životinja zapravo znači da će prihod od kupnje ovog naslova ići direktno fondu za zbrinjavanje nosoroga.

Spomenuti naslov stavlja nas u ulogu čuvara i zaštitnika ugroženih životinja te ljudi i ekosustava u kojima virtualni svijet obitava. Ako vam se ova premisa sviđa, onda će vam dodatan razlog sreći biti činjenica da We Are Caretakers izlazi 6. 1. 2023. godine u svojoj punoj verziji. Igra će biti dostupna na Xbox Series X/S i PC-ju (Steam). Moći će ju se zaigrati i na Xbox Oneu, no inačica za tu konzolu bit će dostupna nekad kasnije tijekom godine.

Bivši zaposlenici Microsofta i Blizzarda rade na ovoj igri koju razvija razvojni studio Heart Shaped Games. Neke od važnih igrinih mehanika bit će sustav reputacije, sastavljanje timova za borbu i razvoj glavnog sjedišta u kojem možemo razvijati raznorazne tehnologije i upoznati važne ljude.

Komentari (1)

  • Monster Tamer

    30.12.2022 - 13:23

    Malo sam se iznenadio. Godina tek krenula a ja već dobijem ovakvu igru…Super, nadam se da ću do tada završiti nenormalno dug Shining in the Darkness na Segi Mega Drive Mini 2 konzoli i započeti sa ovom zanimljivom igrom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?