HCL.HR

Pratite neke od najluđih speedrunova kroz igre u Awesome Games Done Quick 2015

Igor Belan 04.01.2015.   •   1 komentara


Pogledajte kako neki od najboljih speedrunera na svijetu brzinski prelaze cijele igre u jako kratkom vremenu. Krenuo je Awesome Games Done Quick 2015!

Danas je počeo Awesome Games Done Quick 2015, poseban gamerski događaj koji okuplja neke od najboljih speedrunera na svijetu i daje im zadatak da pokažu znanje u nizu različitih igara. Za one među vama neupoznate s konceptom speedrunova, riječ je o brzinskom prelaženju igara oko čega je okupljena cijela jedna zajednica entuzijasta koji provode dane igrajući jedno te istu igru kako bi ju naučili prijeći od početka do kraja u što kraćem vremenu. Neke igre koje ste igrali po 20 sati ta ekipa zna prijeći za 20 minuta, bez varanja. Jednostavno idu najboljim mogućim putem i ne rade greške. Nikada.

Awesome Games Done Quick 2015 traje od danas do 11. siječnja, cijela stvar prenosit će se putem ovog Twitch kanala (priložen ispod), a sve donacije gledatelja idu u humanitarne svrhe. Koje igre će se igrati kojega dana možete provjeriti ovdje, ako vam serveri organizatora dopuste budući da je trenutno prevelika navala na njihove službene stranice.

Dok ovo pišem, ekipa ubija Donkey Kong Country: Tropical Freeze i u 7 minuta su prešli više nego ja u sat vremena.

Watch live video from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Komentari (1)

  • Dadolino

    07.01.2015 - 10:58

    Ovakav event bi trebalo napraviti u Hrvatskoj!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?