HCL.HR

Predator će svratiti u Mortal Kombat X

Zoran Žalac 20.03.2015.   •   1 komentara


Osim Jasona iz Petka 13, Mortal Kombat X ugostit će i kultnog Predatora u sklopu dodatnog paketa s četiri borca.

Službeni opis Mortal Kombata X u digitalnom Xbox dućanu otkrio nam je još jednog borca koji će gostovati u igri. Uz Jasona Voorheesa iz filmskog serijala Petak trinaesti, tzv. Kombat Pack sadržavat će i kultnog vanzemaljca Predatora. Nikakvi dodatni detalji u ovome trenutku nisu poznati, no prilično smo sigurni da će se Predator jako dobro snaći u ovoj krvavoj tabačini.

Kombat Pack koji će uz Predatora sadržavati još tri dodatna lika bit će dostupan kao DLC paket nakon izlaska igre 14. travnja, te u sklopu Premium i Kollektor’s izdanja po cijeni od 90 i 180 dolara.

Usput rečeno, proizvođač NetherRealm otkrio je kako će se pored Fatality i Brutality poteza u desetom dijelu naći i takozvani Quitality. On će biti namijenjen igračima koji u mrežnim borbama odustanu za vrijeme trajanja meča. U tom scenariju, liku igrača koji izađe iz borbe prije kraja eksplodirat će glava. Cilj Quitalityja bio je, po riječima Dereka Kirtzica iz NetherRealma, učiniti da pobjednik meča izgleda bolje nego onaj tko je pobjegao iz njega.

Mortal Kombat X na PC, PS4 te XB1 platformama pojavit će se 14. travnja. Verzije za PS3 te X360 konzole uslijedit će u lipnju. Planirana je također i mobilna verzija igre.

Komentari (1)

  • MladenBRO

    05.01.2016 - 00:25

    Znam Da Mnogo Kasnim Ali Predator i Jason u jednoj igri! To ce Biti Show Za gledati xD Ali Ako Budu Dodali Malog Xenomorpha To Ce Te Stvarno Morati Snimiti Ako uhvatite Vremena 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?