HCL.HR

Predstavljanje Fife 21 odgođeno je zbog prosvjeda u Americi

Zoran Žalac 06.06.2020.   •   13 komentara


Sada već ustaljena vijest s ustaljenim obrazloženjem “odgođeno zbog prosvjeda u Americi” primijenjena je i na Electronic Artsov program EA Play.

Proteklog tjedna zapljusnuo nas je val odgoda zbog prosvjeda protiv rasizma u SAD-u. Prvo je odgođena Sonyjeva prezentacija PS5 igara, pa je pomaknut IGN Summer of Gaming program, a jučer i predstavljanje igara pod događajem zvanim Guerrila Collective. Danas je novi dan pa samim time imamo i novu odgodu.

Electronic Artsov digitalni show EA Play Live, koji se trebao održati 11. 6. sada je pomaknut na 19. 6. Ono što nije pomaknuto jest sat održavanja pa će se program emitirati u jedan sat u noći, jednako kako je to bilo i po prethodnom terminu.

Za EA Play Live u planu su otkrivanja sportskih igara Madden NFL 21 i FIFA 21, a fanovi Dragon Agea nadaju se vidjeti nešto konkretno vezano uz četvrti dio tog serijala. 2020. godina inače je netipično pusta za Electronic Arts jer za jesen nemaju najavljeno ništa osim sportskih igara. Znamo da ove godine neće biti Battlefielda ni Need for Speeda, a upitno je hoće li biti i Star Warsa. Sljedeći Dragon Age zasigurno nije još spreman, kao ni Anthem 2.0, a nekako sumnjamo da će oživjeti Dead Space ili SimCity.

Komentari (13)

  • Dad of Boy

    06.06.2020 - 09:21

    Jer poznato je kako su ameri veliki ljubitelji i poznavatelji nogometa.

    • marjanovicut

      @Dad of Boy, 06.06.2020 - 12:38

      A i veliki borci protiv rasizma, u vidu televizora, najkija i ajfona. Pokrades prodavnice = nestane rasizam.

    • movie

      @personauser, 06.06.2020 - 21:39

      Kako su uredno posložene police za xbox za razliku od ovih drugih sa suprotne strane

    • movie

      @Dad of Boy, 06.06.2020 - 16:08

      Da, amerikanke 4 puta svjetske prvakinje i 4 puta olimpijske prvakinje u nogmetu. Gledao sam dečke i curice od 7 godina kako treniraju i igraju. Kladim se u kaj hoćeš da curice od 7 godina napičkaju naše dečkiće od 7 godina bez problema. Nogmet je nevjerojatno popularan u americi. Kafići u vrijeme lige prvaka su puni do zadnjeg mjesta a atmosfera nevjerojatna.

    • ToniMC

      @movie, 06.06.2020 - 18:51

      Ne bih rekao da je baš popularan, ali ima ljubitelja i tamo. Ako gledamo u globalu, većina amerikanaca ne zna ni nabrojiti par najpoznatijih nogometaša. Izuzetak su žene koje su najbolje na svijetu u svojoj kategoriji, no muški dio je većinom fokusiran na bejzbol, košarku, ragby ili hokej.

    • movie

      @ToniMC, 06.06.2020 - 21:37

      Varaš se. Jako je popularan. Sve više djece ide na nogomet. Iznenadio sam se kada sam vidio kako curice treniraju. To je tri stepenice viša razina od naše. Tehnički su nevjerojatno potkovane za tu dob. Kažem, naše dečkiće deru bez problema. Svaki sportski centar ima po nekoliko terena za veliki nogomet. Kćer mi živi u americi i uvijek mi je interesantno to pratiti kada odem. Znači, kada je liga prvaka ne možeš naći mjesto u birtiji a stane unutra bar 300 ljudi. Desetak velikih ekrana, projektori. Ljudi se okupljaju unutra nekoliko sati prije tekme. Uzimaju se slobodni dani. Liga prvaka je nevjerojatno praćena. Kad je bilo svjetsko prvenstvo u rusiji ista stvar. Ne bi vjerovao koliko poznaju nogomet i kako znaju za sve naše nogometaše i što Hrvatska znači u svjetskom nogometu. U finalu 2/3 birtije je navijalo za nas. Inače već u ovom trenutku jedan američki nogometni klub je u top pet u svijetu po posjećenosti tekmama. Bilo je prije koji mjesec na netu taj podatak. Jako grabe naprijed.

    • Dragan[MKD]

      @ToniMC, 06.06.2020 - 23:34

      Ne bih se slozio Football je previse nasilan ne vjerujem da netko bi dozvolio svojih deci da treniraju i dobiju potres mozga, Baseball je previse dosadan i nezanimljiviv djeci, NBA je kao OK ako si Crnac u South Chicago, ali ako si bjelo djete u suburban onda poslaces svoje djete na Socceru, da te ne boli glavu, i popijes kafu na miru sa friendice. Proguglaj termin Soccer Moms i postace ti jasno.

    • Dad of Boy

      @movie, 07.06.2020 - 00:27

      😆

  • Cikakure

    06.06.2020 - 10:49

    I nije neka šteta

  • lepiakadodo

    06.06.2020 - 17:46

    Prodajem sjeme lickog krumpira

    • Greyjoy

      @lepiakadodo, 07.06.2020 - 12:55

      Koliko po kilu

    • Masterchief

      @lepiakadodo, 07.06.2020 - 13:01

      Pošaljem ti ja balu friško baliranog sijena za 10kg krumpira preko tiska. Uplati mi na račun pa ti ja pošaljem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?