HCL.HR

Predstavljen je Battle.net 2.0, uskoro će biti dostupan svim korisnicima

Zoran Žalac 15.01.2021.   •   8 komentara   •   Tehnologija


Blizzard će u nadolazećim danima lansirati značajan redizajn Battle.net klijenta s više funkcionalnosti te boljom preglednošću.

Nakon što su je EA obećao redizajn Origin launchera, a Uplay je postao Ubisoft Connect, još će jedna aplikacija za pokretanje igara na PC-u dobiti značajne promjene u izgledu i funkcionalnostima. Ovoga mjeseca svi bi korisnici Battle.net klijenta trebali dobiti nadogradnju zvanu Battle.net 2.0.

Prva je to veća nadogradnja Battle.neta unazad nekoliko godina, a promjena se očituje u preglednijem rasporedu, lakšoj navigaciji te integraciji komunikacijskog dijela platforme. Lista prijatelja i kontakata na Battle.netu sada je vidljiva odmah iz glavnog sučelja, tj. više nije odvojeni prozor koji treba otvoriti. Glavno sučelje također omogućuje jasniji prikaz dostupnih igara (All Games) koje su sada prezentirane sličicama/naslovnicama te ih se može sortirati.

Tu je i nova opcija označavanja omiljenih igara, što znači da će se u meniju napokon moći prikazati samo igre koje korisnik označi kao Favorites. Novost je i mogućnost navigiranja menijima pomoću tipkovnice, a cijelom je launcheru povećan kontrast kako bi bio oku ugodniji.

Za sada je novi Battle.net 2.0 dostupan jedino korisnicima iz Sjeverne Amerike, no uskoro bi trebao biti ažuriran svima. Iz Blizzarda kažu da je ovo samo početak te da će ubuduće redovitije raditi na poboljšavanju svoje platforme.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • ScoobyDooo

    15.01.2021 - 11:49

    Pa i i EU imas ovo samo sto je pod ” betom” ima mjesec dana mozda i jace malo

  • tryon

    15.01.2021 - 11:51

    neka zapamti voice postavke između sesija i ja ću biti zadovoljan

  • Ki-ya Karate Monster

    15.01.2021 - 12:23

    Nema news sekciju?!

    • ScoobyDooo

      @Ki-ya Karate Monster, 15.01.2021 - 12:55

      Imas,al pod igrama jedino.Skini betu pa probaj

  • Dajsikeks

    15.01.2021 - 14:26

    Bilo bi lijepo sam kad bi mi recoveraly moj account (a ne da im dam svoje ime prezime i osobnu)

  • Indigo83

    15.01.2021 - 15:54

    J…š to.One launcher to rule the all!

  • ukek

    17.01.2021 - 11:31

    Lijepo i pristojno izgleda, ali brate dragi vise smorilo ovo cijepanje igara na 30 razlicitih clienata, svaka tvrtka ocito planira imati svoj. Nije tesko instalirati masu malumnih clienata ali je malumno, za svaku igru imati po client, malumno do bola, ali eto sta je tu je 🤦‍♂️

  • knez79

    18.01.2021 - 00:02

    j….nih i warzone…jucer sam po 2 put obrisao igru jer se pojavljuju greške,nebi popravio da si isus.Na kraju od cijelog cesljanja kaze najbolje obrisat i skinuti ponovo.Neka fala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?