HCL.HR

Predstavljen Fe, igra u kojoj se pjesmom komunicira s okolišem

Stjepan Fikter 13.06.2016.   •   5 komentara


Tko kaže da se u igrama uvijek mora komunicirati pomoću govora ili teksta? Fe će nam pokazati da je i pjesma dovoljna za istraživanje neobičnog svijeta.

fe-igra

Prošle godine, EA nam je predstavio Unravel u kojemu smo upoznali simpatičnog Yarnya. Ove godine u kontekstu manjih projekata na kojima EA surađuje prvo je na red došlo predstavljanje EA Originalsa, novog programa za manje developere s ciljem financiranja njihove unikatne vizije. Prva igra za koju su osigurana sredstva tog programa bit će zvana Fe.

Sretan dobitnik zelenih novčanica Electronic Artsa je švedski tim Zoink kojeg znamo po igri Stick it to the Man. U svom novom projektu otisnuli su se u eksperimentalne vode. Naime, Fe nas odvodi na putovanje tijekom kojega ćemo se povezati s prirodom, njezinom florom te faunom. Inače, u pitanju je avantura poligonalne grafike i otvorenog svijeta, s mladunčetom imaginarne životinje koja komunicira sa žiteljima šume putem pjesme. Upravo će se učenjem novih pjesama otvarati ostali dijelovi svijeta da bi se nastavilo s istraživanjem.

Još nije poznato kada ćemo zaigrati Fe, ali već u priloženome videu možete idjeti kako su developeri zamislili koncept spomenute komunikacije pjesmom.

Komentari (5)

  • lucho-CRO

    13.06.2016 - 00:37

    Nula bodova..ne vidim potencijalne kupce ovoga..majke mi ne kuzim ovu igru i nimalo mi se ne sviđa..Unravel je jebenica za ovo

    • lucho-CRO

      @lucho-CRO, 13.06.2016 - 12:04

      Jel ti to mene provociras? 😛 a cuj glup sam totalno za ovakve igre, nema sta drugo biti 😀 al ako ti kazes dat cu joj sansu makar na 5 min

    • Adele

      @lucho-CRO, 13.06.2016 - 12:42

      Neko me se svidja nekome ne,evo ja mogu reci da simpaticno izgleda.Mozda kupci zbog toga i kupe igru da istrazuju svijet i tako to.

    • Hurt Conveyor

      @lucho-CRO, 13.06.2016 - 13:59

      Nekada sam igrao takve stvari. No liči mi na Shelter, a ta igra je bila manje više shit.

  • l)oolvl

    13.06.2016 - 14:50

    ma igra izgleda kao bajka

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?