HCL.HR

Predstavljena je još jedna “Avengers igra”, za mobitele

Lovro Maroševac 03.03.2020.   •   1 komentara


„Ovo nije samo borba, ovo je revolucija“, kaže Kapetan Amerika. Kakva nas to revolucija očekuje u novoj igri?

Iako su brojni izdavači i proizvođači videoigri otkazali svoje nastupe na sajmu PAX East, drugi su se ondje odlučili pojaviti te predstaviti vlastite projekte. Među potonje spada i Marvel Entertainment koji je odlučio prikazati na čemu rade u suradnji s Netmarbleom. Riječ je o novoj mobilnoj igri, nastavku poznatog Marvelovog Future Fighta.

Marvel Future Revolution puni je naziv sljedeće njihove igre koja dolazi na mobilne uređaje. Bit će to RPG igra otvorenog svijeta koja će uključivati nekoliko prepoznatljivih superheroja. U traileru Kapetan Amerika je narator i govori o nekakvoj vrsti revolucije. Iz istoga možemo vidjeti zasada četiri dostupna glavna lika: Spider-Man, Doctor Strange, Captain America i Captain Marvel, te njihove inačice iz paralelnih svemira, ukoliko je vjerovati prikazanom.

Postojat će nekoliko igranih lokacija koje će se moći posjetiti. Nemoguće je, a ne primijetiti da modeli likova izgledaju slično onima iz nadolazećih Marvelovih Avengersa. Datum izlaska nije poznat, a vidjet ćemo kako će cijela ova ideja funkcionirati.

Komentari (1)

  • DomoD

    03.03.2020 - 14:24

    Još jedna marvel igra puna mikrotransakcija. Ako ste ikada igrali Marvel Future Fight znate o čemu govorim

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?