HCL.HR

Premijera Wonder Woman 1984 ponovo odgođena, stiže na Božić

Lovro Maroševac 12.09.2020.   •   0 komentara   •   Filmovi i serije


Drugi nastavak poznate DC heroine, čiju glavnu ulogu tumači Gal Gadot, ponovo je odgodio datum prikazivanja, no ovog puta se isti pomaknuo za mjesec dana.

Warner Bros. je i službeno odgodio premijeru Wonder Woman 1984 zbog trenutne pandemije koronavirusa koja vlada svijetom. Iako su neki filmovi krenuli s prikazivanjem u kinima, izgleda kako ćemo na povratak Diane Prince na velike ekrane morati čekati još neko vrijeme.

Prijašnji datum početka prikazivanja bio je rezerviran za 2. 10. nakon što je već nekoliko puta bio pomaknut. Sada bi se premijera trebala održati 25. 12., a iz Warnera smatraju kako su blagdanski dani odlična prilika za gledanjem ovakvog filma. Poznata američka tvrtka kao razlog indirektno navodi COVID-19, no može se naslutiti kako je u pitanju i novac.

Tenet Christophera Nolana stigao je u kina i kroz prvi vikend prikazivanja zaradio 20 milijuna dolara (doduše, samo u SAD-u). Taj iznos inače se smatra lošim, no u vrijeme pandemije je zapravo zadovoljavajući. Budući da su filmovi o superherojima prava stvar kojom se može zaraditi velika količina novca, nije isključeno kako se iz Warner Bros. Entertainmenta boje da bi trenutno zarađena svota bila manja od očekivane.

Prema navodima The Hollywood Reportera, odgoda premijere Wonder Woman 1984 neće utjecati na izlazak Dunea, drugog filmskog uratka Warner Brosa. Početak prikazivanja tog filma predviđen je 18. 12. – točno sedam dana prije.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?