HCL.HR

Prijave za turnir ESL Hearthstone Adria Open #13 su krenule

Nika Bender 01.09.2015.   •   0 komentara


Pripremite deckove i natječite se na Hearthstone Adria Open #13 koji se održava ove subote u 13 sati. Pozivaju se svi ljubitelji Hearthstonea iz regije na malo prijateljskog natjecanja!

Nakon ljetne pauze u 8. mjesecu, vrijeme je za nastavak Adria Open Kupova. Ta naša tjedna online natjecanja nastavljaju u standardnom formatu kao i ranije, a prvi u nizu je već u subotu 05.09. Prijave su već otvorene, a prijaviti se možete sve do samog početka natjecanja u 13 sati i to klikom ovdje.

Mjesečna rang lista također kreće iz nule te igračima koji dovoljno rano počnu skupljati Go4 bodove daje solidnu šansu da izbore i mjesto u Monthly Finalsima na kraju mjeseca. Kao i uvijek, sva pitanje oko eventova možete postaviti u našem Hearhstone podforumu ili direktno pitati nekog od admina na IRC kanalu #esl.adria @ quakenet. Nadamo se da ste se svi pošteno odmorili te s nestrpljenjem isčekivali nastavak Adria Opena.

Pravo na sudjelovanje imaju igrači iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije, odnosno iz zemalja koje spadaju u Adria regiju ESL-a. Također je dobro znati kako igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici sakupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale. Trenutni mjesečni poredak možete vidjeti na ovoj stranici.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?