HCL.HR

Prijavite se na prvi Go4LoL Bakans kup za 2. mjesec i osvojite RP nagrade!

Igor Belan 06.02.2015.   •   0 komentara


Počeo je 2. mjesec pa i mi krećemo s novom serijom Go4LoL Balkans kupova. Prijavite svoj tim i osvojite vrijedne nagrade u Riot Pointsima – svaki tjedan imamo 250 eura za podijeliti!

Nakon uspješno završene serije za 1. mjesec, Go4LoL Balkans online kupovi pod organizacijom HCL-a nastavljaju se i u 2. mjesecu!

Go4LoL Balkans kupovi otvoreni su za sve zainteresirane League of Legends timove iz sljedećih zemalja: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija i Srbija (koji igraju na EUNE serveru). Kao i u 1. mjesecu, organizirat ćemo ukupno četiri kvalifikacijska turnira kroz 2. mjesec, a timovi koji završe na prve četiri pozicije u tim turnirima otići će na veliko mjesečno finale.

Ukupni nagradni fond za ovaj mjesec je također 1250€ u Riot Poinstima, a dio tog kolača može biti vaš već sutra ako se na vrijeme prijavite za prvi kvalifikacijski kup 2. mjeseca koji se održava sutra u 14 sati. Prijave za taj kup otvorene su do sutra u 13 i 30, pa požurite s prijavom da vam netko ne preotme mjesto. Samo pratite link.

LINK: Prijava na prvi Go4LoL Balkans kup za 2. mjesec

Osim prijave na kup, iza gornjeg linka pronaći ćete i više informacija o samim pravilima kupa, kao i pomoć za nove igrače koji još nisu upoznati s načinom funkcioniranja ESL-a, platforme putem koje organiziramo sva naša natjecanja. Ako imate još kakva dodatna pitanja, slobodno pitajte.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?