HCL.HR

Prijavite se na veliki regionalni CS:GO turnir vrijedan 3500 eura

Igor Belan 07.09.2016.   •   0 komentara


Pretvorite svoju CS:GO strast u čisti novac – prijavite se za četvrtu sezonu ESL SouthEast European Championshipa i progurajte se sve do finala gdje vas čeka 3500 eura težak nagradni fond.

esl-seec-csgo-season-iv

Vrijeme je da ljubav prema CS:GO i svo vrijeme koje ste u igru uložili pretvorite u čisti novac – najavljena je četvrta sezona ESL South East European Championshipa koji će okupiti ponajbolje CS:GO ekipe iz naše regije u borbi za nagradni fond od 3500 eura. Svi imate priliku izboriti se za taj nagradni fond – samo morate prijaviti svoj tim na vrijeme i dokazati da znate što radite na mapama CS:GO-a u kvalifikacijama, a potom i na velikom finalu.

Ekipa iz HCL-a održat će četiri CS:GO kvalifikacijska kupa za ESL SEEC na ESL platformi svaku subotu počevši od sljedeće, a u velikom finalu tih kvalifikacijskih kupova vidjet ćemo koju ekipu iz Adria regije ćemo poslati dalje u ESL SEEC natjecanje, odnosno u borbu za osvajanje dijela od 3500 eura nagradnog fonda. Ekipa koja pobjedi na kvalifikacijskim kupovima za našu regiju bit će poslana na veliko finale ESL SEEC-a s pokrivenim troškovima.

Dakle dobijete besplatno putovanje i šansu da osvojite krasnu novčanu nagradu – zvuči dobro? Onda se prijavite za prvi kvalifikacijski kup! Sve što trebate učiniti je kliknuti ovdje i pratiti ‘Sign up’ upute s desne strane. Taj prvi kvalifikacijski kup održava se već ove subote u 16 sati, a sljedeći takav kup možete očekivati subotu nakon ove (17.09.) u isto vrijeme. GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?