HCL.HR

Prijavite svoj tim za drugi LoL Adria Open by Acer kup

Igor Belan 09.03.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Hrvatski tim Kikis Wolves osvojio je prvi LoL Adria Open by Acer kup, a sada je vrijeme da i vi prijavite svoj tim za natjecanje i pokušate osvojiti vrijedne nagrade iz Acera.

acer_news_red

Prvi League of Legends online turnir u našoj LoL Adria Open by Acer seriji završio je prošlog vikenda, a titulu pobjednika osvojio je hrvatski tim Kikis Wolves – čestitamo! Oni su ovom pobjedom vrlo vjerojatno osigurali ulazak u mjesečno finale gdje će se boriti za titulu glavnog pobjednika LoL Adria Open by Acer kupova i vrijedne nagrade iz Acera. U stopu ih prati crnogorski tim All Stars Montenegro te dva tima iz Srbije – Yung Flex i Nevr Laki.

Ako se i vi želite izboriti za ulazak u mjesečno finale i borbu za prekrasne Acer Predator gaming miševe to možete besplatno učiniti i ove subote od 14 sati ako se prijavite sa svojim timom ovdje. Samo pratite link i zatim četiri jednostavna ‘Sign up’ koraka s desne strane. Prijaviti se mogu svi timovi s igračima iz Adria regije ESL-a, a ako imate kakva pitanja o prijavi za turnir ili o pravilima općenito – slobodno nas pitajte u komentarima ovog članka.

Inače, osim što dobrim plasmanom na ovom kupu dobivate bodove s kojima se možete plasirati u mjesečno finale gdje se borite za Acer Predator gaming miševe, prva četiri tima na kupu također osvajaju svoj dio iz 250€ nagradnog fonda u Riot Pointsima.

Kao i prošlog vikenda, turnir ćemo prenositi uživo putem našeg ESL Adria Twitch kanala počevši od 15 i 30. Mečeve će stručno prokomentirati već vam dobro poznati LoL komentator Sa1na. Ako se ne planirate natjecati, svakako navratite barem na stream – osim zanimljivih mečeva bit će tu i nagrada za gledatelje, odnosno komentatore u chatu uz stream.

Označeno sa: , , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?