HCL.HR

Prikazana je nova Heathstone ekspanzija – Murder at Castle Nathria

Matej Brus 28.06.2022.   •   0 komentara


Pomozite Murlocu Holmesu da razotkrije tko je ubio princa Renathala uz 135 novih karata i dvije potpuno nove mehanike.

Hearthstone ekspanzijama ne nedostaje ekstravagancije i novih tema, a to potvrđuju najnovija ekspanzija Murder at Castle Nathria. Murloc Holmes i njegov vjerni pomoćnik Watfin pozvani su u dvorac Nathria, gdje se dogodilo nešto strašno. Gospodar Denathrius je ubijen, a sumnjivci su poznata lica poput Kel’Thuzada i Rafaama.

Svaki sumnjivac bit će legendarna karta jednoj klasi, što znači da nas očekuje 10 klasnih legendarnih karata. Jedno od pitanja kada ih je Murloc Holmes ispitivao bilo je gdje su bili za vrijeme ubojstva, a to je ujedno nova vrsta karte, lokacija. Lokacija će zauzimati mjesto na ploči i moći će se iskoristiti jednom po potezu, a na ploči ostaje sve dok broj preostalih korištenja ne padne na nulu.

Druga nova mehanika je keyword infuse koji kartama daje jače ili nove efekte nakon što određeni broj prijateljskih miniona umre dok je infuse karta u ruci.

Karte će biti prikazane na kapaljku, odnosno svakih par dana bit će prikazano par novih karata sve dok svih 135 karata ne bude otkriveno. Točan raspored prikaza i punu listu novih karata možete vidjeti ovdje. Kako bi čekanje do izlaska ekspanzije, odnosno 8. 2. 2023., bilo što lakše, svi koji se ulogiraju u Hearthstone dobivaju Princa Renathala, legendarnu kartu koja povećava veličinu špila i početni život na 40.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?