HCL.HR

U pripremi je Tales from the Borderlands Redux

Zoran Žalac 18.03.2020.   •   4 komentara


Novom Telltaleu i 2K Gamesu pobjegao je trailer koji potvrđuje postojanje dorađenog izdanja igre Tales from the Borderlands.

Raspadom Telltale Gamesa iz prodaje su posljedično uklonjene neke njihove igre. Među njima je bio i Tales from the Borderlands, meni osobno njihov najkvalitetniji uradak nakon prve sezone TWD-a. No, Telltale se vratio iz mrtvih, a vraćaju se i njihove igre. Još nismo dobili službenu najavu, ali je procurio trailer za Tales from the Borderlands Redux; svojevrsni remaster te avanture iz 2015. godine.

Zašto remaster igre koja je stara svega pola desetljeća? Kao što smo već rekli, original više nije u prodaji zbog pravnih zavrzlama pa je ovo način da se vrati u prodaju. S druge strane, čini se kako je to uvertira u potencijalni nastavak jer u traileru koji je procurio u jednom trenutku nakon godine izlaska Redux verzije (2020.) ostane samo brojka 2.

Tome u prilog ide i informacija da će Redux izdanje donijeti i novi sadržaj, tzv. mini epizodu koja će vjerojatno pojasniti što se dogodilo s glavnim likovima na kraju prvog dijela i između događaja iz Borderlandsa 3. Osim novo poglavlja, Redux verzija donosi audio komentare tvoraca igre, konceptualne crteže i sl.

Najznačajnije pitanje Redux verzije i potencijalnog nastavka zasigurno će biti glumačka postava. Glumac Troy Baker koji je posudio svoj glas glavnom liku Rhysu nije glumio u Borderlandsu 3 pa ostaje nepoznanica hoće li se toj ulozi vratiti ili će ga ponovno netko zamijeniti.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Robotz

    18.03.2020 - 13:47

    Tako bi volio i nastavak ove igre,odlicni likovi,fanastican humor i soundtrack.

  • Hadvar

    18.03.2020 - 15:20

    Meni najbolja telltale igra. Topla preporuka za sve fanove borderlandsa. Characteri su perfektni.

  • Chronosus

    18.03.2020 - 18:08

    Nisam nikad igrao “glavne” borderlands igre, al ovo je apsolutno fantastično. Odlični likovi i genijalan humor. Nastavak bi bio vrh, ali problem je što se sam Tales from nije dobro prodavao, tak da me malo čudi.

    • c_ronaldo

      @Chronosus, 21.03.2020 - 00:15

      Takodje, nikad nisam igrao Borderlands igre, pojma nemam ni sam zasto, ali ovu sam presao, vrh igrica i prica i humor.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?